Oglas
· · Komentari: 0

"Ja nisam bila ja poslednjih 10 godina": Anđelina Džoli progovorila o TEŠKIM trenucima kroz koje je prošla njena porodica (FOTO)

Anđelina Džoli kaže da su ona i njena deca prošli kroz veoma težak period života

1695897878_Foto-Profimedia-Andjelina-Dzoli.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Anđelina Džoli nalazi se na naslovnoj strani novembarskog broja magazina Vogue.

U intervjuu za ovaj list govorila je o majčinstvu, o teškom periodu kroz koji su prošli njena deca i ona i tome kako ju je roditeljstvo spaslo. Glumica je pričala i o svom modnom brendu, koji je novi poslovni iskorak.

- Imala sam 26 godina kada sam postala majka. Moj ceo život se promenio. To što sam imala decu, spasilo me je - i naučilo me da budem drugačija u ovom svvetu. Mislim da bih završila na mračan način, da nisam želela da živim za njih. Oni su bolji od mene, jer želite da vaša deca budu takva - rekla je Anđelina Džoli.

"Ja nisam bila ja poslednjih 10 godina"

Anđelina Džoli i Bred Pit razveli su se 2016. nakon 12 zajedničkih godina, imaju šestoro dece. Nakon raskida vodili su ljuti sudski okršaj za starateljstvo nad decom, a zatim i zbog vlasništva nad vinarijom u Francuskoj što je nedavno okončano dogovorom. Glumica je priznala da se ovih dana oseća "pomalo potišteno".

- I dalje pokušavam da shvatim sebe, sa 48 godina. Pretpostavljam da sam u tranziciji kao osoba. Ne osećam da sam bila potpuno svoja poslednjih 10 godina, na način u koji ne bih volela da se upuštam - dodala je Anđelina Džoli.

Napomenula je da je život cele njene porodice bio težak poslednjih godina.

- Morali smo da se izborimo sa mnogo problema, i dalje pronalazimo oslonac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Šta joj je rekao terapeut

- Ne želim da budem velika modna dizajnerka, želim da napravim modnu kuću za druge ljude, da oni to postanu. Nadam se da ću promeniti mnoge aspekte svog života. A ovo je onaj okrenut napred.

Poručila je da želi da njen brend inspiriše žene da se "osećaju dovoljno snažno da pokažu i svoju nežnu, osetljivu stranu" - što njoj ranije nije bilo lako.

- Ponekad način na koji se oblačiš govori: "Nemoj da se petljaš sa mnom - imam svoj štiti. Nakon što sam prošla kroz nešto što me je povredilo, terapeut me je pitao d ali bih pokušala da nosim lepršavu odeću. Zvuči glupo, ali pretpostavljam sam da pantalone i čizme ukazuju na "tvrđi" izgled, snažniju mene - ispričala je glumica.

U to vreme nije bila dovljno snažna da pokaže koliko je emotivna i osetljiva. “Osećala sam se ranjivo”, poručila je, prenosi Page six.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas