Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја сам испуњена жена": Сенидах проговорила о оријентацији - "Не гледам ни ко је, ни шта је" (ФОТО)

Сенидах је открила да жели да има породицу

1688628255_music_week_2_dan_24062023_0172.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Сенида Хајдарпашић, познатија као Сенидах, у последњих пар година стекла је огромну популарност када је избацила бројне хитове који су скупили вишемилионске прегледе на платформи Јутјуб. Музиком је званичбно кренула да се брави пре 12 година, а њен први сингл носи назив "Пустиња".

Словеначка певачица о детаљима из свог приватног живота ретко говори јавно. На питање да ли би желела да има породицу, загонетно је одговорила:

- Да ли бих желела жену и децу, мужа и децу...? Ако Бог да! - кратко је прокоментарисала приликом гостовања у емисији "Нешто другачије", па додала да је испуњена жена:

- Ја сам срећна жена. Радим оно што волим, сваког дана сам срећна кад устанем и сетим се да се бавим музиком, да сам испуњена. Све оно о чему сам маштала ми се остварило, скоро све.

Једна гледатељка је упитала певачицу упитала да ли је имала интимне односе са женама, а Сенидах јој је одговорила у свом стилу:

- Зашто то неког интересује? Да ли је та девојка гледала претходну емисију, где сам то причала? Шта, можда се од тад нешто променило...? Знаш како... Дај шта даш, бре! (смех) Љубав је љубав! Не интересује ме... Дај шта даш.

Једном приликом упитана је за сексуалну оријентацију:

- Ја волим људе. Не гледам ни ко је, ни шта је. Битно је само да си ти мени океј и то је то. Волим добре људе. Неискварене.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas