Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја сам себе увек сматрала штребером": Јелена Ђоковић се присетила својих ШКОЛСКИХ дана

Јелена је увек волела да учи и имала је јасно постављен циљ

1668091592_Foto-Arhiva-Novosti-Dragan-Milovanovic.jpg
Фото: Архива Новости - Драган Миловановић
Oglas

Јелена Ђоковић је открила детаље из свог детињства. Она је увек била неко ко има јасан циљ коме тежи, а истакла је да је себе сматрала штреберком.

- Ја сам себе увек сматрала штребером, иако та реч није имала добру конотацију у друштву. Увек сам себе доживљавала као особу која воли да учи и која има неки циљ - рекла је Јелена гостујући у Јутарњем програму на  РТС-у.

Прочитајте још: "Прорадио ми је мајчински инстинкт": Милица Тодоровић проговорила о оснивању ПОРОДИЦЕ

Истакла је да се сећа свог детињства, али и да је доста тога заборавила. Сада се присећа како је то изгледало како би своју децу припремила за школовање.

- Сећам се свог детињства, али сам доста и заборавила. Сада сам, као одрастао човек, пожелела да то обновим, а и да се припремим за моју децу (школовање). Они онда виде како ја учим, у нашој кући учење је основа свега. У свему што радимо смо врло радознали. Ја их увек подстичем питањима, да би промишљали и увек их питам: "Шта ти мислиш...?", јер желим да видим њихов ток размишљања - открила је Јелена Ђоковић, те додала:

- Ми имамо доста разговора, читамо књиге, то су нам битне рутине пред спавање које никад не пропуштамо. Понекад извлачим из нафталина неке своје успомене и причам им како је мени тада било, а често се и правим наивна, као да нешто не знам, па онда они мене подучавају - закључила је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas