Oglas
· · Komentari: 0

"Ja sam sebe uvek smatrala štreberom": Jelena Đoković se prisetila svojih ŠKOLSKIH dana

Jelena je uvek volela da uči i imala je jasno postavljen cilj

1668091592_Foto-Arhiva-Novosti-Dragan-Milovanovic.jpg
Foto: Arhiva Novosti - Dragan Milovanović
Oglas

Jelena Đoković je otkrila detalje iz svog detinjstva. Ona je uvek bila neko ko ima jasan cilj kome teži, a istakla je da je sebe smatrala štreberkom.

- Ja sam sebe uvek smatrala štreberom, iako ta reč nije imala dobru konotaciju u društvu. Uvek sam sebe doživljavala kao osobu koja voli da uči i koja ima neki cilj - rekla je Jelena gostujući u Jutarnjem programu na  RTS-u.

Pročitajte još: "Proradio mi je majčinski instinkt": Milica Todorović progovorila o osnivanju PORODICE

Istakla je da se seća svog detinjstva, ali i da je dosta toga zaboravila. Sada se priseća kako je to izgledalo kako bi svoju decu pripremila za školovanje.

- Sećam se svog detinjstva, ali sam dosta i zaboravila. Sada sam, kao odrastao čovek, poželela da to obnovim, a i da se pripremim za moju decu (školovanje). Oni onda vide kako ja učim, u našoj kući učenje je osnova svega. U svemu što radimo smo vrlo radoznali. Ja ih uvek podstičem pitanjima, da bi promišljali i uvek ih pitam: "Šta ti misliš...?", jer želim da vidim njihov tok razmišljanja - otkrila je Jelena Đoković, te dodala:

- Mi imamo dosta razgovora, čitamo knjige, to su nam bitne rutine pred spavanje koje nikad ne propuštamo. Ponekad izvlačim iz naftalina neke svoje uspomene i pričam im kako je meni tada bilo, a često se i pravim naivna, kao da nešto ne znam, pa onda oni mene podučavaju - zaključila je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas