Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈАВНО ВАРАЛА СУПРУГА ПА СЕ УДАЛА ЗА НАЈБОЉЕГ ЉУБАВНИКА: Она је НАЈКОНТРОВЕРЗНИЈА КАРДАШИЈАНКА

Крис Џенер јуче је прославила 68. рођендан. Важан део њеног живота био је брак са Робертом Кардашијаном, праћен бројним аферама.

1699261850_2781451_screenshot-22_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Роберт Кардашијан и Крис Џенер венчали су 1978. а развели 23 године касније. За то време добили су ћерке Ким, Кортни и Клои и сина Роба Кардашијана.

А када су се венчали, он је већ био познати адвокат са озбиљним иметком, а она иако је потицала из "добре породице", у брак је ушла са знатно мање новца.

Роберт је богатство стекао рођењем. Његови родитељи Хелен и Артур који су били потомци имиграната из Карса, данашње Турске, управљали су највећом компанијом за паковања меса и сухомеснатих производа у Калифорнији.

 

Неверства Крис Џенер

Крис не крије да је била неверна у браку који је за њу био мучење.

"Имала сам четворо деце, а нисам живела живот", рекла је једном приликом Крис.

На листи њених љубавника био је фудбалер Тод Вотерман којег је јавно представљала као свог дечка.

На састанке са њим водила је ћерку Клои која ју је чекала у аутомобилу. Док их је гледао на тенсиком терену, Роберту је било јасно шта се дешава, а онда их је ухватио на делу...

Након развода Крис се убрзо удала за свог најбољег љубавника, Бруса Џенера, са којим има ћерке Кајли и Кендал (Брус је пре неколико година променио пол и постао Кејтлин Џенер).

Крис је сада у вези са 25 година млађим Коријем Гемблом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas