Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Је л' ти река' ко, онако искрено...": Катарина Лазић упутила Дарку емотивну поруку на дан годишњице њиховог забављања (ФОТО)

Катарина и Дарко Лазић су се венчали у августу, а од тада уживају у љубави и заједничком животу

1701078375_1695545425_darko_katarina_brestac_30082023_0051--1-.jfif
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Дарко Лазић и његова супруга Катарина су стали на "луди камен" овог августа, а од тада деле моменте из заједничког живота на Инстаграму на којима уживају.

Катарина је поводом годишњице њиховог забављања поставила на свој профил фотографије са венчања и испод њих написала веома емотиван опис.

- Да бих за тебе умра ја и без да трепнем и опет родио се само да те сретнем, је л' ти река' ко, онако искрено… - написала је Катарина, која је овим можда желела супругу и да честита годишњицу њиховог забављања.

Њих двоје су се забављали у младости, а онда су одлучили да обнове своју љубав. Обоје су истетовирали број који им доноси срећу , а Катарина је једном приликом открила коју симболику он носи.

- То вече, када смо седели са мојом сестром, пар пута се нагнуо ка мени, осмехнуо ми се, и то је било то. Дарко је возио мотор и први пут када ме је провозао - возио је 24км/х. Од тада тај број нас све време прати. Стан нам је број 24, на Инстаграму сам "катариналазиц24", обоје имамо истетовиран тај број... - открила је Лазићка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas