Oglas
· · Komentari: 0

"Je l' ti reka' ko, onako iskreno...": Katarina Lazić uputila Darku emotivnu poruku na dan godišnjice njihovog zabavljanja (FOTO)

Katarina i Darko Lazić su se venčali u avgustu, a od tada uživaju u ljubavi i zajedničkom životu

1701078375_1695545425_darko_katarina_brestac_30082023_0051--1-.jfif
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Darko Lazić i njegova supruga Katarina su stali na "ludi kamen" ovog avgusta, a od tada dele momente iz zajedničkog života na Instagramu na kojima uživaju.

Katarina je povodom godišnjice njihovog zabavljanja postavila na svoj profil fotografije sa venčanja i ispod njih napisala veoma emotivan opis.

- Da bih za tebe umra ja i bez da trepnem i opet rodio se samo da te sretnem, je l' ti reka' ko, onako iskreno… - napisala je Katarina, koja je ovim možda želela suprugu i da čestita godišnjicu njihovog zabavljanja.

NJih dvoje su se zabavljali u mladosti, a onda su odlučili da obnove svoju ljubav. Oboje su istetovirali broj koji im donosi sreću , a Katarina je jednom prilikom otkrila koju simboliku on nosi.

- To veče, kada smo sedeli sa mojom sestrom, par puta se nagnuo ka meni, osmehnuo mi se, i to je bilo to. Darko je vozio motor i prvi put kada me je provozao - vozio je 24km/h. Od tada taj broj nas sve vreme prati. Stan nam je broj 24, na Instagramu sam "katarinalazic24", oboje imamo istetoviran taj broj... - otkrila je Lazićka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas