Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕДИНА ИЗАШЛА ПРЕД КАМЕРЕ: Ево шта је Чарлсова сестра, принцеза Ана, имала да каже

Краљу Чарлсу ИИИ је дијагностикован рак, а овим поводом се јавности обратила принцеза Ана

1707232848_Foto-Profimedia-Ana.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљевска проодица поново се нашла у центру свих новина, али овога пута све је забринула вест да је краљу Чарлсу дијагностикован рак.

Сада су све очи упрте у породицу, јер још увек није издато званично саопштење око тога да ли ће се краљ повући и ко ће заузети његово место. А будући да су информације на ову тему јако штуре, развијају се и сценарији.

Једина изашла пред камере

Краљевска породица сада се држи заједно како би пружила подршку краљу и не појављује се у јавности, а једини члан који је изашао пред камере је принцеза Ана.

Сестра британског монарха изашла је у јавност како би обавила своје дужности, које јој је доделила породица. Она у име британског двора доделила награде истакнутим уметницима и спортистима у дворцу у Виндзору.

Након ове церемоније, принцеза ће отпутовати Мидлендс где ће наставити са јавним ангажманима. Она је упозната са краљевом дијагнозом будући да је у блиском сродству.

Стена краљевске породице

Ћерка Елизабете Друге и принца Филипа држала се достојанствено данас у Виндзору. Принцезу Ану многи зову стена краљевске британске породице чиме желе да изразе њену снагу, храброст и непоколебљивост у обављању службених дужности.

Ипак, појављивање принцезе Ане јасно сугерише да тренутно нема разлога за бригу и да краљевска породица држи ствари под контролом, као и да је краљ Чарлс у стабилном стању.

Кризни период

Такозвано опасдно стање у краљевској породици почело је када је Кејт Мидлтон подвргнута операцији абдомена, у приватној лондонској болници где се лечио и монарх који је у том моменту имао проблем са бенигним увећањем простате.

Од тог момента кренула је права криза у породици, а све очи биле су упрте у Камилу, која је краљева супруга и принца Вилијама, који је први у реду наслеђивања.

Ипак, службене дужности без преседана верно су обављали принцеза Ана и принц Едвард.

Принцеза Ана била је домаћица уручења ордена прошле недеље у Бакингемској палати, међу добитницима је и наша дизајнерка Роксанда Илинчић. Раније је у јавности носила шал који јој је брат поклонио за Божић чиме му је изразила подршку.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas