Oglas
· · Komentari: 0

JEDINA IZAŠLA PRED KAMERE: Evo šta je Čarlsova sestra, princeza Ana, imala da kaže

Kralju Čarlsu III je dijagnostikovan rak, a ovim povodom se javnosti obratila princeza Ana

1707232848_Foto-Profimedia-Ana.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kraljevska proodica ponovo se našla u centru svih novina, ali ovoga puta sve je zabrinula vest da je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak.

Sada su sve oči uprte u porodicu, jer još uvek nije izdato zvanično saopštenje oko toga da li će se kralj povući i ko će zauzeti njegovo mesto. A budući da su informacije na ovu temu jako šture, razvijaju se i scenariji.

Jedina izašla pred kamere

Kraljevska porodica sada se drži zajedno kako bi pružila podršku kralju i ne pojavljuje se u javnosti, a jedini član koji je izašao pred kamere je princeza Ana.

Sestra britanskog monarha izašla je u javnost kako bi obavila svoje dužnosti, koje joj je dodelila porodica. Ona u ime britanskog dvora dodelila nagrade istaknutim umetnicima i sportistima u dvorcu u Vindzoru.

Nakon ove ceremonije, princeza će otputovati Midlends gde će nastaviti sa javnim angažmanima. Ona je upoznata sa kraljevom dijagnozom budući da je u bliskom srodstvu.

Stena kraljevske porodice

Ćerka Elizabete Druge i princa Filipa držala se dostojanstveno danas u Vindzoru. Princezu Anu mnogi zovu stena kraljevske britanske porodice čime žele da izraze njenu snagu, hrabrost i nepokolebljivost u obavljanju službenih dužnosti.

Ipak, pojavljivanje princeze Ane jasno sugeriše da trenutno nema razloga za brigu i da kraljevska porodica drži stvari pod kontrolom, kao i da je kralj Čarls u stabilnom stanju.

Krizni period

Takozvano opasdno stanje u kraljevskoj porodici počelo je kada je Kejt Midlton podvrgnuta operaciji abdomena, u privatnoj londonskoj bolnici gde se lečio i monarh koji je u tom momentu imao problem sa benignim uvećanjem prostate.

Od tog momenta krenula je prava kriza u porodici, a sve oči bile su uprte u Kamilu, koja je kraljeva supruga i princa Vilijama, koji je prvi u redu nasleđivanja.

Ipak, službene dužnosti bez presedana verno su obavljali princeza Ana i princ Edvard.

Princeza Ana bila je domaćica uručenja ordena prošle nedelje u Bakingemskoj palati, među dobitnicima je i naša dizajnerka Roksanda Ilinčić. Ranije je u javnosti nosila šal koji joj je brat poklonio za Božić čime mu je izrazila podršku.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas