Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Једину песму која сам знала сам и певала": Милица Тодоровић о детињству и почетку каријере

Милица Тодоровић је некада била потпуно другачија него данас

1690116719_d38c9d3f8a4c5645a5d578b0bd345f0afb2b998f.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Милица Тодоровић важи за великог саљивџију, а сада је открила каква је била као дете.

Говорила је о дружењу са вршњацима и првим корацима у музици.

- Кад су ме донели из породилишта спавала сам по 12 сати. Била сам јако мирна, са једном играчком сам се сатима играла сама. Нисам се чула. Ми смо једна велика шесточкана фамилија. Искрено, не знам како сам се тако променила и постала брбљива. Најмирнија сам била од свих, углавном је старија сестра била ратоборнија.

- Драгана Мирковић је у то време била најпопуларнија, држала сам се за креветац и скакутала уз њене песме које су ишле на телевизији. Од малих ногу сам имала те неке симптоме да ћу можда певати, нисам била стидљива. Све што је личило на микрофон ја сам користила. Прве паре сам зарађивала тако што сам певала песму "Гори море, топе се планине". Као мала сам говорила да ћу бити пијаниста, никад певачица.

Милица се присетила и својих несташлука.

- Негде у петом разреду нисам давала на себе, ту је био неки преокрет. Била сам права мушкарача, само сам се са дечацима дружила. Кад је било оно време да деца скрећу пажњу на себе тако што те гађају гумицама, оловкама... Један дечко ме је гађао и добио је циглу у главу, али не поносим се тиме. Тукла сам се нон стоп, али никада нисам добијала батине, углавном су други или на ушивање - насмејала се певачица и наставила:

- Мама ме је одвела на аудицију иако сам ја рекла да желим да певам само страну музику. Једину песму која сам знала сам и певала, ја сам прошла и тако је кренуло. Била сам седми разред, паковала сам се за школу и звао ме је Саша Поповић и ја сам испустила књиге. Све остало је историја - говорила је Милица у емисији "Из профила".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas