Oglas
· · Komentari: 0

"Jedinu pesmu koja sam znala sam i pevala": Milica Todorović o detinjstvu i početku karijere

Milica Todorović je nekada bila potpuno drugačija nego danas

1690116719_d38c9d3f8a4c5645a5d578b0bd345f0afb2b998f.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica Milica Todorović važi za velikog saljivdžiju, a sada je otkrila kakva je bila kao dete.

Govorila je o druženju sa vršnjacima i prvim koracima u muzici.

- Kad su me doneli iz porodilišta spavala sam po 12 sati. Bila sam jako mirna, sa jednom igračkom sam se satima igrala sama. Nisam se čula. Mi smo jedna velika šestočkana familija. Iskreno, ne znam kako sam se tako promenila i postala brbljiva. Najmirnija sam bila od svih, uglavnom je starija sestra bila ratobornija.

- Dragana Mirković je u to vreme bila najpopularnija, držala sam se za krevetac i skakutala uz njene pesme koje su išle na televiziji. Od malih nogu sam imala te neke simptome da ću možda pevati, nisam bila stidljiva. Sve što je ličilo na mikrofon ja sam koristila. Prve pare sam zarađivala tako što sam pevala pesmu "Gori more, tope se planine". Kao mala sam govorila da ću biti pijanista, nikad pevačica.

Milica se prisetila i svojih nestašluka.

- Negde u petom razredu nisam davala na sebe, tu je bio neki preokret. Bila sam prava muškarača, samo sam se sa dečacima družila. Kad je bilo ono vreme da deca skreću pažnju na sebe tako što te gađaju gumicama, olovkama... Jedan dečko me je gađao i dobio je ciglu u glavu, ali ne ponosim se time. Tukla sam se non stop, ali nikada nisam dobijala batine, uglavnom su drugi ili na ušivanje - nasmejala se pevačica i nastavila:

- Mama me je odvela na audiciju iako sam ja rekla da želim da pevam samo stranu muziku. Jedinu pesmu koja sam znala sam i pevala, ja sam prošla i tako je krenulo. Bila sam sedmi razred, pakovala sam se za školu i zvao me je Saša Popović i ja sam ispustila knjige. Sve ostalo je istorija - govorila je Milica u emisiji "Iz profila".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas