Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
сећања

Једна од наших најбољих глумица умрла је од рака у 40. ГОДИНИ, а њена ћерка СТЕКЛА ЈЕ ВЕЛИКУ СЛАВУ (ФОТО)

Била је једна од најбољих глумица бивше Југославије

1649245857_nadaspaso.jpg
Фото: Јутјуб/принтскрин
Oglas

Неда Спасојевић рођена је 1941. године у Београду. Бавила се глумом и многи је сматрају једном од најлепших глумица. Памтимо је по улогама Лилице из "Кад будем мртав и бео", Славице у "Трагови црне девојке", Мирне из "Валтер брани Сарајево".

Њена ћерка је чува глумица Исидора Минић. Те 1981. Исидора је остала без мајке, а сликар Бане Минић без супруге.

Лекари су Неди открили карцином, а неколико месеци после снимања филма “Бановић Страхиња” она је преминула.

Прочитајте још: Како данас изгледа чувена ЉОВИСНА: Пре више од две деценије цела Србија је стрепела због ње, сад има 48 година и удата је за глумца (ФОТО)

Фото: Тањуг

Десет година након њене смрти, Исидора је уписала глуму и кренула мајчиним стопама. После улоге у "Лајању на звезде" где је глумила Милену Кохезу, стекла је огромну популарност.

Трудила се да приватни живот сачува од очију јавности, те је тако слабије познато да јој је мама била чувена Неда Спасојевић. Пре неколико година, отворено је признала:

– Моја мама је умрла кад сам била јако мала. Дуго сам крила од људи из окружења, као и од људи са академије да сам дете глумице Неде Спасојевић. Имала сам ту привилегију да ме не открију. Желела сам да то буде нешто моје, нешто што не мора свако да зна. Моја мајка ми је подарила таленат, ја сам добила прилику да се опробам у глуми и искористила сам је. Морала сам својим радом да на неки начин достигнем успех своје мајке, да је на неки начин не обрукам, тај задатак сам задала сама себи.

Таленат и лепоту је наследила од маме, али Исидора је једном приликом рекла:

– Сви кажу да личим на маму, само тата каже да сам лепша од ње пошто је и он имао удео у томе.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas