Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Једва чекам да пробам све српске специјалитете": Чувена манекенка Александра Амброзио стиже у Београд

Након летовања у Црној гори манекенка је одлучила да посети Београд

1660721233_Foto-Profimedia-Aleksandra-Ambrozio.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Викторијин анђео Алесандра Амброзио на црногорском приморју показала је бруталне облине у малим бикинијима, а затим се проводила у једној познатој дискотеци уз хитове Секе Алексић.

Манекенка је решила и да посети Београд, а открила је да обожава ракију и да једва чека да види нашу престоницу.

"Једва чекам да пробам све српске специјалитете! Пила сам ракију у Црној Гори! Веома је јако пиће, али одлично! И музика вам је супер... Зато сам дошла у Београд", кратко је рекла манекенка, а затим се са ћерком, сином и другарицом сместила у лимузину, која ју је одвезла у хотел.

Како преносе домаћи међи бразилска лепотица се у Црној Гори срела са познаницима из Србије, који су је убедили да посети нашу земљу.

"Причали смо јој о српској музици, храни и чувеној ракији. Чак смо јој дали да проба! Дрмнула је шљивовицу и одушевила се! Рекли смо јој да ћемо јој показати како изгледа прави провод, па смо је прошле недеље одвели на наступ Секе Алексић у Будви. Толико су јој се допали народњаци да је целу ноћ ђускала. Посебно јој се свидео Секин хит 'Аспирин'", рекао је пријатељ славне манекенке, који се с њом проводио на Црногорском приморју.

Прочитајте још: Јелена Карлуеша открила детаље које интригирају јавнсот: "Не желим да причам о Душку, када заслужи, поменућу га"

Алесандра, која се прославила као заштитно лице чувеног бренда доњег веша "Викторијас сикрет", жели да види београдске сплавове!

"Рекао сам јој да Београд има најбољи ноћни живот на свету и да то не сме да пропусти! Тада ми је потврдила да дефинитивно долази и да жели да види сплавове и обиђе популарне клубове. Биће то лудило од провода! Нећемо стати", поручио је он и додао да ће манекенка у Београду прославити и ћеркин рођендан:

"Пошто се ближи 14. рођендан Алесандрине ћерке Ање Луизе, предложио сам јој да га прославе у Скадарлији. Ту можемо да јој организујемо вечеру уз тамбураше".

Алесандра је у Србију стигла са ћерком Ањом Луизом, сином Ноом Фениксом и пријатељицом, такође манекенком Луди Делфино. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas