Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Јела сам маст и хлеб, а сада уживам у луксузу": Дара Бубамара осврнула се на одрастање у немаштини - "Борила сам се да будем на врху"

Певачица поносно истиче да је све сама створила

1689065836_amig_show_13062023_0109.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Дара Бубамара је деценијама на естради, а њена популарност не јењава. Важи за позитивну и искрену особу, а не либи се ни да прича о детињству које није било толико идеално:

- Одрасла сам у немаштини, јела сам маст и хлеб, а сада волим да ручам у скупим ресторанима и да "јурим" луксуз! Летујем на Миконосу, у Дубаију... Бирам само скупе хотеле, где некад проведем и само неколико сати јер одмах летим даље. Купујем добре аутомобиле и маркирану гардеробу. И најбитније је што никад нисам имала спонзоре да ми искеширају 100.000 евра за албум, све сам сама створила! - прича за "Информер".

Присетила се и момената из младости када родитељи нису имали да јој дају новац:

- Сећам да сам тати говорила да ми купи хаљину или ципеле, а он би ми рекао: "Не може, немам сада паре, даћу ти кад примим плату." Данашња деца су тотално другачија, морају да имају све и одмах. Током школског одмора ишла сам кући да једем јер нису увек имали да ми дају џепарац. Али захвална сам им на свему што су учинили за мене. Зато сам стан у ком је тата живео откупила од његове фирме и реновирала га. Успела сам да побегнем од немаштине и поносна сам што сам сама све створила! Борила сам се да будем на врху и успела сам! И не жалим паре никад! Има људи са естраде који зарађују добро, али не троше на луксуз као ја.

Сина Косту навикава на луксузан живот:

- Са Костом ускоро идем у Дубаи, волимо заједно да обилазимо луксузне дестинације и хотеле. Кад путујем са сином, то и није баш одмор, јер је пун енергије. Он је као ја, али пута два! Идемо на десетак дана, а када се вратим, опет "пун гас" и наступаћу цело лето - закључује за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas