Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Ђоковић децу од МАЛЕНА учи правим вредностима: Фотографија на којој Тари чита РОМАН одушевила јавност - "Паметно дете" (ФОТО)

Јелена Ђоковић проводи квалитетно време са ћерком Таром

1667983819_Foto-Printscreen-Instagram-jelenadjokovicndf-1.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - јеленађоковицндф
Oglas

Познато је да Новак и Јелена Ђоковић своју децу уче правим вредностима и да брину о њиховом менталном развоју. Недавно смо имали прилику да видимо да у њиховој дечијој соби имају играчке које развијају когнитивне способности, а овога пута Јелена се одлучила за нови вид едукације.

Она је на свој Инстагам профил поставила фотографију на којој Тари чита роман "Мала супруга" од Мир Јам. Јелена је објаснила и како је уопште дошло до тога.

"Мама, а шта то читаш? Један роман. О чему се ради? О двоје заљубљених, који су се венчали, па се мало свађају, мире, воле, па су љубоморни… Хоћеш да читаш са мном? Хоћу!"

"И тако се ово малено ушушкало да слуша причу о Бранку и Ђурђици - роман Мала супруга од Мир-Јам. А закључак? Све је ово мама много компликовано", написала је Јелена у опису фотографије.

Прочитајте још: Дуже време ужива у складној вези: Ћерка Бранислава Лечића је у вези са ОВИМ глумцем (ФОТО)

 

Бројни позитивни коментари су се низали једна за другим. 

"Паметно дете. Дечија логика је цесто далеко сажетија од наше. Право у центар.", "Предивне мама и ћерка и мали слатки разговори", "Дивне", "Преслатко", само су неки од њих.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas