Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Ђоковић у ЗАГРЉАЈУ два ЏОКЕРА: "Њих двојица су најбољи" (ФОТО)

Јелена Ђокоивћ је на свој Инстаграм профил поставила фотографију са својим супругом и Николом Јокићем

1709560233_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagramjelenadjokovicndf.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - јеленадјоковицндф
Oglas

Дивна фотографија осванула је на Инстаграм профилу Јелене Ђоковић, слика је забележена у Црyпо.цом арени у Лос Анђелесу, а поред ње фотку красе и два светска аса, НАЈБОЉА, како је она написала истичући да обојица долазе из Србије.

Забележено је и њено сјајно модно издање - ода једноставности у одевању и спортске- елеганције.

Много је "детаља" за коментарисање - од сјајног друштва на слици, спортско-елегантног сјајног Новака Ђоковића, ништа мање сјајног Николе Јокића и одлично стилизоване Јелене Ђоковић.

Није ни једноставност у одевању "једноставна ствар", треба знати искомбиновати одевне комаде тако да чине ефектну целину. Треба спојити материјале, боје, подстилове, ситнице... Уколико се погреши само у једном кораку, утисак се промени, нагоре.

Пратећи стил Јелене Ђоковић, више је него јасно да она зна све цаке најбољег стила и што је такође битно, зна да модно издање усклади са догађајем. Адекватност у одевању је значајна ставка и са њоме лако излазе на крај они који познају моду.

Одевна комбинација на Јелени је спој једноставних кројева и одмереног колорита, пратктична је, удобна, модерна, класична и елегантна. Пет у један.

Допада нам се и лежернија фризура и дискретна шминка, а овакав модел џинса можете носити током пролћне модне сезоне и притом га комбиновати на милион начина.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas