· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Јелена Гавриловић открила непознате детаље о себи: "Живим са два човека"

Популарна глумица открила је непознате детаље из свог живота

1638173017_jelena-gavrilovic.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Глумица Јелена Гавриловић се потпуно отворила о својој професији у „Викенду на К1“ на К1 телевизији и открила до сада непознате детаље о себи.

Прочитајте још: ЉУДИ СА ЕСТРАДЕ ХТЕЛИ ДА НАС РАЗДВОЈЕ: Драгана Мирковић о мало познатим детаљима из брака (ФОТО)

- Глума је моја љубав, а музика моја страст, то је као кад имаш мужа и швалера у исто време и не знаш ког ћеш да се одрекнеш, тако да ја живим са та моја два човека и некако се сви слажемо, љуба једноставно цвета – нашалила се Јелена на К1 телевизији.

Јелена је перфекциониста, али поделила је са гледаоцима „Викенда на К1“ да се тешко носи са тим.

- Перфекциониста сам до те мере да мој перфекционизам утиче на моје здравље. Много пута се не усудим да нешто урадим јер не сматрам да је довољно добро и свесна сам да је то грешка, јер не могу да пустим себе у тренутку – рекла је Јелена и додала са осмехом – Не би било лоше да направим неко своје вече као Иван Босиљчић да се опустим мало, само не знам ко би дошао да ме слуша.

Јелена је убеђена да је права улога увек сама пронађе и испричала анегдоту о томе како је неочекивано постала део екипе мјузикла „Коса“.

- Било је неколико аудиција у неколико градова, била сам последња на кастингу, излазим на позорницу и кажем редитељу: „Добро вече, ја сам последња за вечерас“, а редитељ ми је на прву одговорио: „Добро вече, ви сте последња заувек.“ Не знаш никада шта може да ти се деси на путу док тражиш нешто, а ми глумци не бирамо ништа, нисмо господари своје судбине и то је катастрофа – испричала је Јелена и открила шта мисли о кастинзима - Кастинг зовем „дискастинг“, али заправо је јако корисна ствар да осетиш енергију међу колегама – признаје Јелена за К1.

Она је открила да је била спремна да одустане од глуме

- Студирала сам глуму у Новом саду и када си изван Београда треба ти доста времена да се покажеш и зато сам више пута размишљала да одустанем. Иначе је мој отац желео да упишем туризам, али увек ме је нека енергија враћала глуми. Мислим да је Бог та енергија и да је молитва у нама за нас и наше најближе нешто што помаже, слободно нека кажу да сам сујеверна – рекла је Јелена за К1 телевизију у емисији „Викенд на К1“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.