Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША потврдила САОПШТЕЊЕМ развод од ДУШКА ТОШИЋА: Певачица коначно проговорила о завршетку брака (ФОТО)

После 14 година брак готов

1657016094_karleusa.jpeg
Фото: Принтскреен/ Инстаграм - карлеусастар
Oglas

Певачица Јелена Карлеуша на свом званичном Инстаграм профилу, изненадила је јавност, када је објавила да се и званично након 14 година разводи од фудбалера Душка Тошића.

Прочитајте још: ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША отворила врата свог дома: Завирите у ОРМАР популарне диве (ВИДЕО)

"Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко не види више себе као део наше породице. Техничко правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду. У овом тешком периоду за нашу породицу и децу, нећу да молим за разумевање медија јер је то узалудно. Од јавности не очекујем ни људскост ни разумевање, само ликовање и испирање уста нашим животом што је нешто на шта сам навикла ... па НАВАЛИТЕ. Преживела сам све па ћу и ово. Живот иде даље. Како бих спречила нетачне натписе, сва брачна имовина преписана је на нашу децу, старатељство над нашом децом припада мени. Било каква написана лаж резултираче тужбом као и до сада. Нећу се више оглашавати овим путем", написала је Карлеуша.

Медији већ дуго причају о томе како је овај брак још одавно завршен, али никада нисмо добили потврду од Јелене или Душка о овој информацији. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas