Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жељко Јоксимовић за Магазин Новости открио какав је осећај радити са супругом: Јована показала идеалну пролећну комбинацију (ФОТО)

Магазин Новости присуствовао је прослави другог рођендана К1 телевизије, на којој су се окупиле бројне познате личности.

1649438730_jovana-1.jpg
Фото: Н.Тодосијевић
Oglas

Жељко и Јована Јоксимовић открили су све о заједничкој сарадњи, али и о плановима за следећу сезону! 

Прочитајте још: Анђелка Прпић открила шта је НАЈВАЖНИЈЕ за добар изглед и који комади су незаобилазни у ПРОЛЕЋНОЈ МОДИ

Примајући честитке бројних медијских кућа, али и наше, рекли су да су презадовољни успехом, као и да се телевизија креће у добром правцу. Сматрају да су јединствени на овим просторима, јер К1 телевизија представља оазу мира и сакупља све људе који имају свој интегритет. Што се тиче будућих планова и даље остају тајновити: 

"Нових пројеката и формата има, али то ћемо да вам октријемо тек од септембра. Ми смо свакако и поред овога велико чудо које смо направили са Минацорд Медијом, тако да смо поносни и наставићемо трендом да сваке године пружимо нешто ново."

На питање какав је осећај радити са супругом и какви су обоје као сарадници један другом, да ли је то олакшавајућа или отежавајућа ствар, Жељко је одговорио: 

- Ја сам мислио да је супер! Али у последње време, пошто толико посла има, није да ми се нешто баш специјално допада ако баш морам да будем искрен. Али шта ћу, тако смо изабрали и сад се креће у том пољу, а ако ти нешто имаш против слободно кажи" - окенуо се Жељко према Јовани, која га је допунила - : "Ја мислим да иначе када радите нешто што је ваше, имате много већу одговорност и да самим тим имате више посла. На то мисли Жељко, дакле можда сам ја била мање запослена на претходним телевизијама у односу на то што данас радим и то просто трпи наш приватни живот -  рекала је водитељка за наш портал.

Јована наводи  да је изузетно поносна на све што су урадили у времену када су се кабловске телевизије до скоро третирале као неки пројекти који су потпуно небитни, безначајни и који служе као подршка националном каналу, јер су само телевизије углавном које имају или националне канале или велике стране корпорације отварале кабловске канале. Они су се одважили да направе нешто што је сопствена продукција на кабловској, да доведу људе који желе да раде слободно, пуни интегритета и да су ти људи задовољни. Јована сматра да је то најважније наше што данас и на К1 и на ТВ доктор и на Казбуци и на Тањугу као телевизији, имају људе који сви различито мисле. И да су успели да их споје и да они буду задовољни што раде на тим телевизијама. 

Када говоримо о програму К1 телевизије, бројни су позитивни коментари, колико је било изазовно истакнути се поред конкуренције и направити квалитетан програм?

Морам да кажем да Мања и Жељко,а поготово Жељко имају веру у све нас који смо ту и који радимо, много већу него што и ми имамо сами имамо у себе. То је некад отежавајућа околност, јер желите да објасните да баш то што је он смислио ви не можете. Тако је он смислио да ја треба да радимм јутарњи програм на кабловској телевизији, а ја сам мислила да то нећу моћи, ако немам подршку велике телевизије иза себе и гледалаца који су већ ту зато што ту телевизију гледаоци прате. - Јована објашњава. 

Али сте схватили да гледаоци прате вас?

На то се убацио Жељко - : "Прате њу, прате добре просторе и оно што је најважније је да је то један од најрелевантнијих јутарњих програма у целој држави, па и у региону. 

Одлазак Јоване Јоксимовић са ТВ Прве и прича о томе где ће прећи, након чега долази на К1, Јована објашњава да је то више медијски тако изгледало. Да је суштински било само питање да ли ће моћи да одговоре задатку, да кабловски канал потегне јутарњи програм који је по формату Националне телевзијие. Тако да у том смислу је то било изазовно, али је Јована знала да ће то бити њена нова кућа. 

- На питање да ли има неки савет што се тиче каријере и ког госта би угостила, Јована каже: 

"Знате, ја снове сањам и мислим да их је никад доста. Имам много снова што се тиче тога како ми треба да растемо и како треба да изгледамо и надам се да ћемо их досањати. А што се тиче гостију, сад немам некога ко ми није био у гостима, барем на овим просторима, а да је кредибилан и релевантан. "

Колико би морала нека кућа да понуди да пристанете да одете са К1?

Некад у животу, као што је то било и кад сам прелазила са Прве на К1, није новац пресудан за одлуке које доносите. Мислим да код сваког од нас дође моменат када желите да станете на црту и да се измерите колико вредите, да ли вредите и да се преиспитате. Мислим да сам ја то урадила и право да вам кажем срећна сам због тога. Тако да мислим да имамо још много тога да урадимо и да нема ниједан разлог да ја радим било где другде. - Изјавила је Јована Јоксимовић за Магазин Новости. 

Када ћете угостити Жељка у емисију?

Знате ли колико сам га пута звала? Али није гостовао још увек на К1, али надам се да ће пристати. 

Како изгледа ваша идеална пролећна комбинација?

Ево, управо овако!

Фото: Н.Т.

А мимо јавног живота ?

- Нажалост, тренерка и даље. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas