· · Коментари: 0

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША изнела мишљење О ДИДИ ДЖЕЈ: "Почела је опасно да ми се свиђа.."

Након што је Диди Џеј коментарисала Јелену Карлеушу уследио је одоговор.

1645287836_pjimage.jpg
Фото: АТА имагес

Музичка звезда, Јелена Карлеуша, огласила се на Инстаграму данас где је прокоментарисала изјаву колегинице Дијане Јанковић, познатије као Диди Џеј.

Јелена је прво објавила снмак на којем Диди каже да никада није чула у Америци да неко прича о Карлеуши. Јелена је ове речи одмах демантовала објавама из разних  америчких емисија где је управо она главна тема

- Искрено, Диди Џеј је почела опасно да ми се свиђа. Интересантнија је, луђа и оригиналнија од свих на нашој тужној сцени. Дође ми да је запратим - написала је Јелена на Инстаграм причи. Да ли је била озбиљна остаје да видимо у наредном периоду.

Прочитајте још: ПОЗНАТИ ГЛУМАЧКИ ПАР СВЕ ОБРАДОВАО ВЕСТИМА: Коначно добили дете, после дуге борбе за потомство

Одмах је уследио и Дијанин одговор:

- Драго ми је што Јелена Карлеуша прати мој рад и драго ми је што сам Србији отворила прозор у свет и постала прва српска певачица која је успела у Америци. Американци иначе не слушају српску фолк музику и сви су ми рекли да никада нису чули ни за једну другу певачицу из Србије, осим за мене, која имам албум на енглеском језику и неколико дуета са светским топ звездама - изјавила је Диди ДЖеј за Курир.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.