Oglas
· · Komentari: 0

JELENA KARLEUŠA iznela mišljenje O DIDI DŽEJ: "Počela je opasno da mi se sviđa.."

Nakon što je Didi Džej komentarisala Jelenu Karleušu usledio je odogovor.

1645287836_pjimage.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Muzička zvezda, Jelena Karleuša, oglasila se na Instagramu danas gde je prokomentarisala izjavu koleginice Dijane Janković, poznatije kao Didi Džej.

Jelena je prvo objavila snmak na kojem Didi kaže da nikada nije čula u Americi da neko priča o Karleuši. Jelena je ove reči odmah demantovala objavama iz raznih  američkih emisija gde je upravo ona glavna tema

- Iskreno, Didi Džej je počela opasno da mi se sviđa. Interesantnija je, luđa i originalnija od svih na našoj tužnoj sceni. Dođe mi da je zapratim - napisala je Jelena na Instagram priči. Da li je bila ozbiljna ostaje da vidimo u narednom periodu.

Pročitajte još: POZNATI GLUMAČKI PAR SVE OBRADOVAO VESTIMA: Konačno dobili dete, posle duge borbe za potomstvo

Odmah je usledio i Dijanin odgovor:

- Drago mi je što Jelena Karleuša prati moj rad i drago mi je što sam Srbiji otvorila prozor u svet i postala prva srpska pevačica koja je uspela u Americi. Amerikanci inače ne slušaju srpsku folk muziku i svi su mi rekli da nikada nisu čuli ni za jednu drugu pevačicu iz Srbije, osim za mene, koja imam album na engleskom jeziku i nekoliko dueta sa svetskim top zvezdama - izjavila je Didi DŽej za Kurir.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas