Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша о сусрету са Александром Пријовић: "Јако ме је изненадила"

Јелена Карлеуша открила је како је протекао сусрет са Александром Пријовић након вести да певачице нису у добрим односима

1703144341_karleusa_kzn_20122023_0066.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Александра Пријовић остварила је невиђени успех када је у Београду, Нишу, Сарајеву и Загребу напунила и до пет Арена, а Јелена Карлеуша доспела је у центар коментарисања када је изнела низ опаски на рачун млађе колегинице, а онда поручила како није мислила на њу.

Јелена Карлеуша присуствовала је конферецнији за новинаре поводом предстојећег наступа за репризу Нове Године који ће се одржати у једном престоничком хотелу. Она се појавила окружена с четири Деда Мраза у дугој црној хаљини, а у првом плану су били њени трбушњаци од којих су сви пали у несвест.

Ову прилику припадници седме силе искористили су и да Јелену упитају како је протекао сусрет с Пријом у једном ресторану, с обзиром да се у јавности појавила вест да певачице нису у добрим односима.

- То је било невероватно. Ја сам улазила у ресторан и учинило ми се да ми у сусрет иде неко дете, девојчица од 12-13 година. Једна лепа, ситна и мршава девојчица, која ми је рекла: 'Еј!'. Ја сам јој исто рекла: 'Еј!'. Пошто ја на штиклама имам једно два метра, учинило ми се стварно да је дете без шминке. И кад је рекла: 'Александра', ја сам у том моменту препознала Пријовићку - испричала је Јелена окупљеним медијима и додала:

- Са пуно поштовања ми се јавила и онда сам је ја вратила у ресторан и тамо смо се лепо испричале. Био јој је ту и муж. Одушевила ме је колико је непосредна и добродушна и колико није затрована оним што су друштвене мреже направиле од нашег односа. Рекла сам јој да све оно што се писало да мислим на њу, да то није тако. Онда је она извадила телефон и показала да сам уствари мислила на њу, па сам јој рекла да ми то више не показује. Изгладили смо све односе. Јако ме је изненадила, скромна је и лепо васпитана. Показала је пуно поштовања према мени и ту ме је купила.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas