Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша после 15 година открила коме је посвећена песма "Тихи убица": "Душко је добио своју песму"

Јелена Карлеуша је објаснила како је настала песма "Тихи убица"

1703758880_karleusa_glasanje_17122023_0021.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелена Карлеуша опет се дотакла своје прошлости, па је тако сад за медије открила да је једна од њених најлепших балада "Тихи убица" посвећена њеном супругу Душку Тошићу и турбулентном односу које су њих двоје имали тих година.

- За многе ствари које је написала Марина Туцаковић, ја сам била идејни творац теме. Ми смо седеле и онда она мене испитује о мом животу, шта је ново, шта није... На пример, кад је написала "Тихог убицу", ја сам јој причала о мом турбулентном односу са Душком. Душко је у ствари добио своју песму - "Тихи убица", јер сам причала о њему - открила је певачица у подкасту "Wхy со сериоус" на WТФ радију.

Подсетимо, стихови ове аутобиографске песме, која се налази на албуму "Револутион" из 2008. године гласе:

- Будим се сама, очи никог не траже. И шта је тај одсјај у мом погледу? На столу поред мушки сат, кô да ми каже, да изгледа да неко још поред мене живи ту. И две-три капи крви после бријања, отужан мирис што по собама се шири. Откад то духови ми долазе по дану? Ма где је тај мушкарац што поред мене овде живи? И зовем, зовем 92 и нека траже, нека нађу га. Нек' каже где је љубав нестала, нек' пусте сирене, нек' узбуна крене. А кад га стигну, нек' му кажу: "Стој!" Нек' бар на силу призна да је мој, мој човек без гласа, без душе, без лица, мој најтежи порок, мој тихи убица .Такви као он никад "збогом" не кажу, за своје грешке, он увек друге криви. Са њим је сваки нови растанак без суза, ма где је тај мушкарац што, што са мном живи, а не живи? - гласе стихови потресне баладе.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas