Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Костов искрено пред порођај: "Жеља ми је остварена"

Певачица ће се ускоро остварити други пут у улози мајке

1658334701_jecak.png
Фото: Јутјуб/принтскрин/ РТВ Пинк Оффициал
Oglas

Ужива у осмом месецу трудноће на одмору са супругом и сином.

Певачица је изјавила да у сваком тренутку ужива у трудноћи и да једва чека порођај кад се врати у Београд.

- Дошла сам са супругом и сином на море, решили смо да мало побегнемо од гужве и врућине. Када се вратимо, мораћу да будем у Београду зато што у августу улазим у девети месец. Осећам се феноменално, највећа жеља ми је била да ми Бог подари друго дете, и то девојчицу. Та жеља ће ми се остварити! Баш сам срећна, трудим се да уживам у сваком моменту трудноће - прича Јелена.

Прочитајте још: Дубравка Мијатовић о тајни савршеног изгледа у ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ: "Нисам неки карактер за дијете"

Певачица је током прве трудноће била активна, а сада је решила да се смири.

- У првој трудноћи сам певала све до седмог месеца, стално сам путовала и била активна. Снимала сам чак и спот у петом месецу трудноће. А кад сам други пут затруднела, отказала сам све наступе. Сада ми прија мир... Имам промене расположења, али то је нормално за сваку трудницу. Превише сам емотивна, али се трудим да не оптерећујем људе око себе - прича Јелена и додаје да једва чека порођај:

- Не плашим се порођаја, за разлику од првог пута. Тада сам читала и слушала разна искуства жена које су се породиле, а сада знам да је то нешто најлепше. Једва чекам тренутак да угледам своју девојчицу! Списак имена за њу је сваки дан све већи, али ће на крају син Милија изабрати име за сестру - каже Костов.

- Волела бих да имам још деце! Улога мајке је и најлепша и најтежа у животу, дивим се људима који имају много деце. Живимо у тешком времену, дете треба извести на прави пут. Надам се да ћу успети у томе! - истиче она.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas