Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Дубравка Мијатовић о тајни савршеног изгледа у ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ: "Нисам неки карактер за дијете"

Лепа глумица једном приликом открила је у чему је тајна њене савршене фигуре коју одржава деценијама

1658323447_dubr.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Дубравка Мијатовић ове године у децембру прославиће свој 54. рођендан. Упркос годинама, глумица и даље изгледа фантастично. Пажљиво бира улоге које ће играти, интрвјуе које ће давати, а поред тога не појављује се толико често на догађајима. Она је својевремено открила којих се то правила придржава и шта јој омогућава да и даље све фасцинира својим изгледом.

"Изгледам феноменално јер још нисам подлегла тим трендовима, а и још је рано. Не искључујем естетске захвате, штавише, супер ми је када видим жену која изгледа лепо и која је искористила естетску хирургију да би се мало улепшала. Уздам се у генетику, која ме за сада није издала", изјавила је једном приликом за медије.

Прочитајте још: ИДУ ЗАЈЕДНО НА ЛЕТОВАЊЕ: Ово је разлог због ког ће ЛУКАС и Соња одмор провести заједно

Том приликом, лепа Дубравка открила је да воли да једе, али и да због тога напорно вежба:

"Далеко од тога да сам потпуно задовољна собом, али се трудим да не размишљам о манама. Некако, подразумевам да се осећам добро у свом телу. Вежбам много, пошто једем поприлично, али то могу себи да приуштим јер вежбам, а и нисам неки карактер за дијете", рекла је лепа глумица тада.

Глумица је изјавила и да ју је мајка научила доста о важности неге лица:

"Знам да сам од маме, гледајући је како се спрема за посао, научила да је нега јако важна за жену, да се из куће не излази било како. Због себе, наравно. И да недостатак времена није изговор за то", открила је за портал "То сам ја" пре пар година.

Прочитајте још: ЏОНИ ДЕП усликан са мистериозном црвенокосом девојком: Да ли је ово нова изабраница познатог глумца? (ФОТО)

Тада је открила и да јој је важнија унутрашња нега. Не користи друштвене мреже, не чита новине и не гледа ТВ, како и сама тврди:

"Претпостављам да је већини важнија спољашња нега, јер се не сећам да ме је ико икада питао какве су ми мисли, речи и осећања, када траже савет за изглед. Углавном се све сведе на креме, а одустала сам од објашњавања да то није суштина. Немам друштвене мреже, не гледам ТВ и не читам новине. То ми не прија, троши ме на неки бесмислен начин, празни ме. Желим да дан проведем другачије, у контакту са собом, људима које волим и послом који радим", рекла је за поменути портал.

Прочитајте још: Сви су јој се смејали док је певала "Кент Ли", а данас је успешна бизнисменка која води озбиљан посао далеко од музичке сцене (ВИДЕО)

Године јој не сметају и осећа се веома добро у својој кожи:

"Не видим ништа непожељно ни лоше у том питању. Постоје многа непожељна, неумесна и непримерена питања, а ово, бар за мене, није једно од њих. Напротив, године су моје, ја сам их стицала, волим их и захваљујући њима сада се осећам удобно и лежерно у својој кожи. Захвална сам на свакој години у мом животу".

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas