· · Коментари: 0

Јелена Розга о почетку каријере и одласку из групе "Магазин": "Нисам више била СРЕЋНА"

Јелена Розга открила разлог напуштања легендарене групе

1676274087_Foto-Ataimages.rs-Jelena-Rozga.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Јелена Розга је једна од најпознатијих певачица региона. Иза себе има блиставу каријеру, а популарност је стекла као члан групе "Магазин".

Још када је била мала знала је који је њен животни позив и чиме ће се бавити у будућности.

- Ја сам била дете које зна шта хоће. Знала сам као клинка шта хоћу. Најбитније је да ме здравље послужи, највише на свету волим певати. Не волим ништа у животу на силу. Пуно ствари се дешава на пројектима, непредвиђене, али ту треба бити толико у глави сложен. Моји су ми увек били подршка, у детињству сам све имала - казала је она.

Као мала је маштала да буде гланица групе која ју је прославила и на крају су се коцкице сложиле тако да је у томе и успела.

- Ја сам као клинка певала увек "Магазин". Говорила сам мајци као мала бићу певачица групе. "Пунићу дворане, видећеш". Мама је прочитала у новинама да тадашња певачица прелази у соло воде, па је позвала Тончија. Тончи је дошао у Загреб, послушао песму ипо и рекао "Ти си та". Њему се свидело моје презиме - рекла је певачица и открила разлог напуштања групе.

Она је отишла из групе и наставила соло каријеру, а открила је и због чега је дошло до разлаза.

- Нисам више била срећна. Хтела сам напустити 2004. године али је Тончи рекао "Хајмо снимити још један албум" тако је настао мој највећи хит "Не тиче ме се". Јако пуно сам научила од "Магазина" - закључила је певачица у емисији "Премијера - Викенд - Специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.