Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Rozga o početku karijere i odlasku iz grupe "Magazin": "Nisam više bila SREĆNA"

Jelena Rozga otkrila razlog napuštanja legendarene grupe

1676274087_Foto-Ataimages.rs-Jelena-Rozga.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Jelena Rozga je jedna od najpoznatijih pevačica regiona. Iza sebe ima blistavu karijeru, a popularnost je stekla kao član grupe "Magazin".

Još kada je bila mala znala je koji je njen životni poziv i čime će se baviti u budućnosti.

- Ja sam bila dete koje zna šta hoće. Znala sam kao klinka šta hoću. Najbitnije je da me zdravlje posluži, najviše na svetu volim pevati. Ne volim ništa u životu na silu. Puno stvari se dešava na projektima, nepredviđene, ali tu treba biti toliko u glavi složen. Moji su mi uvek bili podrška, u detinjstvu sam sve imala - kazala je ona.

Kao mala je maštala da bude glanica grupe koja ju je proslavila i na kraju su se kockice složile tako da je u tome i uspela.

- Ja sam kao klinka pevala uvek "Magazin". Govorila sam majci kao mala biću pevačica grupe. "Puniću dvorane, videćeš". Mama je pročitala u novinama da tadašnja pevačica prelazi u solo vode, pa je pozvala Tončija. Tonči je došao u Zagreb, poslušao pesmu ipo i rekao "Ti si ta". Njemu se svidelo moje prezime - rekla je pevačica i otkrila razlog napuštanja grupe.

Ona je otišla iz grupe i nastavila solo karijeru, a otkrila je i zbog čega je došlo do razlaza.

- Nisam više bila srećna. Htela sam napustiti 2004. godine ali je Tonči rekao "Hajmo snimiti još jedan album" tako je nastao moj najveći hit "Ne tiče me se". Jako puno sam naučila od "Magazina" - zaključila je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend - Specijal".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas