Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЈЕЛИ СМО ХЛЕБ И МАСТ": Дара Бубамара открила у каквим је условима одрасла и како се ОДУЖИЛА ОЦУ (ФОТО)

Певачица Дара Бубамара имала је тежак почетак каријере

1646851238_4855_dara-bubamara-sa-ocem-foto-ata-images-instagram-printscreen-darabubamara-official_ig.jpg
Фото: Инстаграм/Принтскрин/ darabubamara_official
Oglas

Популарна певачица Дара Бубамара са само 12 година почела је да се бави певањем, она је тада представљала Војводину на Змајевим дечјим играма у Новом Саду и освојила прво место. Она је сада одлучила да открије како се тада живело, и како је изгледао почетак њене каријере.

У једном интервјуу говорећи о почецима каријере певачица је рекла да у младости није могла ни да претпостави да ће стећи популарност и да ће имати много новца.

- Упела сам, јер сам морала да се борим. Ништа ми није дато на тацни. У животу сам зарадила више од милион евра, а некад нисам имала ни за основне ствари. Сећам се да сам тати говорила да ми купи хаљину или ципеле, а он би говорио да не може, јер нема плату. Данашња деца су потпуно другачија, морају да имају све и одмах. Нисмо јели по ресторанима као данас, већ код куће, мама је стално кувала. Дешавало се да једемо хлеб и маст. Током школског одмора сам некад ишла и кући да једем, јер нису имали да ми дају за џепарац. Захвална сам родитељима на свему што су учинили за мене, зато сам стан у ком тата живи откупила од његове фирме и реновирала га - испричала је Дара својевремено.

Прочитајте још: САМО ЗА ВИП КЛИЈЕНТЕ: Цеца прошетала са торбом од КРОКОДИЛСКЕ КОЖЕ, кошта невероватних 80.000 евра (ФОТО)

Брзо је почела да наступа, што се њеном оцу није допало, а када је шеф бенда “Дара Бубамара” чуо да у Новом Саду има “једна мала која кида како пева” понудио јој је три пута већи хонорар да наступа са њима.

- Кад су ми саопштили како се зове бенд, рекла сам: ‘Ју, што вам је сељачко име’. Данас Саша Поповић уме да каже да су два најзвучнија имена на естради Дара Бубамара и Лепа Брена - рекла је.

- Са 18 година сам зарадила Пунта, а убрзо сам купила и новог Мерцедеса. Када сам купила стан рекла сам себи: ‘То је то, ништа ти више не треба’. Али, естрада те тера да будеш бољи, јачи. Тамо је вечито нека борба. Борила сам се са људима којима никад ништа лоше нисам учинила - открила је.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas