Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Језива исповест наше популарне ФОЛК ПЕВАЧИЦЕ коју су родитељи удали у 14. години: "Абортирала сам у четвртом месецу трудноће, а онда отишла на наступ"

До 18. године је већ трећи пут била у браку

1660468892_zlata-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Злата Петровић, данас је једна од наших најпопуларнијих фолк звезда. Ипак, да је њен животни пут био веома тежак, испричала је и сама певачица у једној емисји.

Прочитајте још: КАО ФИЛМСКА ДИВА: Јована Јеремић новом фотографијом распаметила пратиоце (ФОТО)

Певачицу су родитељи удали први пут, када је имала само 14 година и то за човека кога није волела. Иако је био леп и из имућне породице, то је за њу било веома страшно, јер је тек завршила осми разред.

- Код нас женска деца не настављају школовање. Или се удају или остају у кући да раде. Нису нас продавали за паре, то су сада обичаји по ромским свадбама у Италији или Паризу. У моје време су богаташи бирали вредне девојке. Када су родитељи тог младића видели да чистим, перем, радим, изабрали су ме да будем жена њиховом сину. Мене нико ништа није питао! Али нисам се противила, знала сам да тако мора. Само сам била љута на живот. Плакала сам три месеца иако је мој муж, ком не желим да помињем име, био невероватно леп и добар дечко - испричала је Злата у емисји "ИЗ профила".

У 16. години желела је да се разведе, али је сазнала да је трудна. Ипак, није желела да роди дете човеку кога не воли, па је одлучила да у четвртом месецу абортира:

- Била сам у четвртом месецу, стомак је већ почео да ми расте. После десет дана мољакања успела сам да убедим маму да абортирам. Нека ми Бог опрости, то је мој највећи грех који деценијама носим. Али нико није хтео да ми уради киретажу због тога што је дете већ било живо у мом стомаку. Једва сам нашла доктора у Љигу који је пристао да ми то уради без бојазни да ће га ухапсити, пошто је то било незаконито. Нисам размишљала да ли ћу се кајати јер ми је само било у глави да се решим детета и скинем терет са грбаче. Наживо су ме секли кад су ми радили киретажу, а ја сам са тог стола увече отишла да певам! Села сам са мајком у аутобус за Београд, а потом за Милорце, место у ком сам тог истог дана имала наступ - причала је Злата, која је након тога имала и кратај други брак.

Прочитајте још: Славље у породици ЛЕПЕ БРЕНЕ: Сви поново на окупу, а ово је разлог (ФОТО)

У 18. години удала се за Хасана Дудића са којим има сина.  Након развода од Хасана удала се и четврти пут, овоха пута за водитеља Зорана Пејића Пеју, са којим је добила сина Јована, али и тај брак завршен је разводом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas