Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Још увек је није запросио: Надица Адемов о удаји за партнера са којим чека друго дете

Певачица Надица Адемов чека друго дете са дугогодишњим партнером Дамиром, а сада је открила и да ли се у међувремену за њега удала

1716206162_nadica_ademov_29042024_0011.JPG
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Иако је раније говорила како су одложили свадбу због другог стања, многи су сумњали да се пар узео на папиру, а да ће славље тек уследити.

Надица је недавно гостовала у емисији „Звезде Гранда Специјал“ када је водитељка питала да ли је променила презиме.

– Адемов сам и даље, али није ни приватно другачије. Није још клекнуо, то морате са њим да видите– демантовала је певачица спекулације.

Иначе, она је једном приликом за Гранд открила и како замишља своје венчање.

– Свакако да ће за венчање бити журка овде, али сам замишљала да буде и у Истанбулу, то је моја жеља и верујем да ће се остварити. Господин прави је ту, и ја сам срећна. Ако буде све како треба и како је Бог рекао, навјероватније ћу испунити своју жељу – рекла је тада Надица.

Певачица је пре пола године први пут постала мама, и не крије да се одлично снашла у новој улози.

- Морам да кажем да сам се супер снашла, с обзиром да ми је прво дете и да немам неког искуства. Сада сам супер, на почетку је било мало тешко, што је и нормално, била је јако мала. Слуша ме, стварно је мирна беба, за пожелети. Јави се само када је гладна и када хоће да спава – испричала је у разговору за Гранд, а затим открила како њена ћерка реагује на музику:

-То је просто невероватно, она тачно зна када неко други пева, тада не обраћа пуно пажњу. Али када крену песме „Шапат ветрова“ и „Зид плача“, то сам и качила на Инстаграм, она не трепће. Препознаје глас, па се мало збуни када ме види на телевизији, а ја је држим. Схвати ће нарвано када порасте, па ће да види чиме се мама бави– рекла је за Гранд.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas