Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Јован је мој стуб и ОСЛОНАЦ за све": Марија Микић открила како се сналази у улози мајке и колико јој супруг помаже у свим сегментима живота

Марија Микић отворила душу

1704267223_Foto-Ataimages.rs-Marija-Mikic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Марија Микић у празничном интервјуу открила је да ли јој се живот и на који начин променио од како је на свет дошао мали Милија, проговорила о својим плановима, али и супругу Јовану.

Ова година, може се рећи, дефинтивно је једна од успешнијих, првенствено јер је твоја породица добила још једног члана, малог Милију. Колико се твој живот променио од тада?!

- Иако смо били јако храбри и водила сам се оним: "Онај горе види све, ми ћемо то као са Ђурђом, он ће бити супер беба", мало смо се преварили. Милија је све супротно од сестре, не спава ни дању ни ноћу, али све ће то проћи. Добили смо толико љубави, Ђурђа и бата расту заједно и упознају свет и то ми је највећа награда.

Твој супруг Јован често је на твојим наступима, колико ти значи његова подршка и у чему си најпоноснија на њега?

- Нисам могла ни да замислим да ћу имати овакву подршку у животу. Увек сам маштала да не морам да бирам између љубави и посла и да ме партнер подржава јер знам да свој посао радим на прави начин, али Јован је мој стуб и ослонац за све. Тако и за наступе и снагу и ветар у леђа који ми даје. Пуно ми значи, само да знам да је ту.

Да ли сада, када сагледаш ову текућу годину уназад, можеш да кажеш да си срећна жена и успешна у свему чега се латиш?

- Срећна жена свакако јесам. Мислим да је захвалност у животу једна од битнијих ствари. Да будемо захвални на свему што имамо и да не мислимо на ствари које немамо или нам фале. Или ми само мислимо да нам фале. Заиста сам спознала праву срећу и суштину живота у протекле две године и моја жеља је да све тако остане. Хвала вам на томе да сам успешна у свему што се латим, али мислим да свако има увек простора да напредује и ради на себи у сваком смислу. Биће још боље.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas