· · Коментари: 0

Јована Јеремић данас пуни 32 године: Поред БРОЈНИХ честитки, водитељка се обратила и сама себи - "Док је теби тебе, ти се не секирај"

Јована Јеремић ужива свом дану

1666692024_Foto-Prinscreen-Instagram-jeremicjovana-Printscreen-Youtube-Novo-jutro.jpg
Фото: Принсцреен/Инстаграм - јеремицјована, Принтсцреен/YоуТубе - Ново јутро

Водитељка Јована Јеремић данас пуни 32. године. Она је на свом Инстаграм профилу поделила броне честитке које је добила од блиских људи. Они су јој пожелели јако пуно успеха и среће, али оно што је оставило најјачи утисак је фотографија на којој Јована сама себи честита диван дан.

"Моја честитка мени за рођендан - Грозоморна Јована, увек прва честита! Јована, док је теби тебе, ти се не секирај! Срећан ти рођендан! Ово ти честита грозоморна Јована, мрачан део твоје личности! А анђеоска Јована ће после да пошаље честитку у њеном емотивном фазону! Запамти, све док не сретнеш неког који ће волети и мене грозоморну и интересну баш као и анђеоску Јовану, све док тај неко не схвати да мора да воли прво мене по злу да би заслужио и моју сестру по добру, мене као твоју тамну страну, тај те не заслужује и није твој. Није схватио да прво мора да воли мене која вриштим, урлам и захтевам да би потом заслужио Анђелију твог бића. Иако знам да ме мрзиш и презиреш, ја тебе волим и морам да будем ту да не би била искоришћена! Твоја суштина (она која те довела до циља) - твоја мрачна и прорачуната страна која постоји да одбрани Анђелију, само твоја Грозоморна!", написала је Јована.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - јеремицјована

Прочитајте још: "Свадба ће се сигурно десити": Теодора Џехверовић проговорила о венчању са кошаркашем - "Он је за мене најдивнији мушкарац на свету"

Она је након тога поделила и фотографију, на којој стоји значење речи "грозоморан" како би боље објаснила своју честитку.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - јеремицјована

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.