Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић узела микрофон у руке: Водитељка запевала у кафани (ФОТО)

Јована одушевила све присутне

1657295055_jovana_jeremic_rodjendan_24102021_0058.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Позната водитељка Јована Јеремић је отишла на одмор на Копаоник. Она тамо проводи квалитетно време са својом ћерком. Лепотице уживају у разним активностима. Заједно се сликају како шетају, иду у теретану, возе се жичаром, позирају на четвороточкашу, а недавно смо имали прилику да видимо како се веселе у једном локалу.

Прочитајте још: Позната српска водитељка доживела пакао: Преживела пљачку у Напуљу (ФОТО)

Водитељка је љубитељ доброг провода и уме да направи атмосферу. Тако је било и овог пута. Она је узела ствари у своје руке и забављала екипу са којом је дошла, али и остале госте кафића.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - јеремицјована

Јована се често снима како пева и те снимке објављује на свом Инстаграм профилу, а тако је било и овога пута. На задовољство свих њених фанова, водитељка је објавила снимке из кафане на којима се види добро расположење свих присутних. Подршку јој је све време пружала ћеркица, која је и сама хтела да узме микрофон и да запева. Очигледно је добро расположење и енергију наследила од Јоване, која може само да буде поносна на своју наследницу.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - јеремицјована

Она је запевала песму "Проверено" око које је настао велики скандал на естради, а једном приликом је изјавила како много воли ту песму и како Милица и Ана уопште не треба да се свађају око ње, као и да је право решење да је она узме за себе и отпева у својој режији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas