Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Кад доживите разочарење..." Гоца Тржан проговорила о тешким периоду

Певаица проговорила о тешким тренуцима и вантелесној оплодњи

1645947719_goca.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певачица Гоца Тржан годинама покушава да добије дете са својим супругом Радомиром Новаковићем, али будући да се та жеља показала далеко теже остваривом него што су се надали, они су ушли у вишеструке процесе вантелесне оплодње и не одустају од наде да ће заједно имати бебу.

Прочитајте још: "Ово ми се догодило први пут": Наташа Беквалац доживела непријатност на граници, па морала да откаже наступ

Управо то, како се може чути у одређеним круговима, разлог је из којег се певачица недавно повукла са фестивала "Песма за Евровизију" које се одржава наредне седмице и на којем је требало да наступи са својом песмом "Фитиљ".

Како је наведено из самог РТС-а, Гоца је своје учешће отказала из здравствених разлога који ће, како је рекла, бити актуелни управо током одржавања такмичења, па су многи закључили да се тај разлог крије управо у новој рунди вантелесне оплодње.

Гоца је раније тврдила да је имала свој последњи покушај овог начина зачећа, али у недавном разговору за "Сторy", открила је разлоге из којих се предомислила, те одлучила да вантелесној оплодњи пружи нову шансу.

"Спремна сам на нови изазов"

- Ја рекла, ја порекла. Знате, кад доживите било какво разочарење, сваки пут кажете да нећете више. Нико ко то није прошао не зна какав је то осећај. И заиста тад помислите да нема шансе опет кроз то исто да пролазите, мада исто кажете и кад се породите. Међутим, врло брзо на то заборавите и ипак пожелите да пробате поново - објаснила је Гоца која тврди да је не обесхрабрују године у којима је сада.

- Никада се нисам боље осећала у својој кожи јер сам свесна своје несвести и схватила сам да себе не треба доживљавати превише озбиљно, већ живети пуним плућима. Тога се држим јер ме толико лепоте окружује, да је глупо да се фокусирам само на оно што је ружно - рекла је певачица.

Гоца не крије да је сваки нови покушај вантелесне прилично скуп процес, али спремна је на све што овај изазов носи са собом.

Прочитајте још: "Ово ми се догодило први пут": Наташа Беквалац доживела непријатност на граници, па морала да откаже наступ

- То уопште није јефтина процедура, али највећу цену ипак плаћате својим емоцијама, као и својим телом. Нико не зна какве последице хормонска терапија може да остави на тело после више година. Жене зато подносе огромну жртву и то треба рећи отворено. Ми подносимо хормонске терапије, непријатне прегледе, исте такве захвате и интервенције, када одете на те трансфере веома је тешко. Такође, прошли пут сам се угојила, мада сад нисам имала тај проблем. Али утиче и на линију. То је шок за цео организам - објаснила нам је Гоца Тржан.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas