Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Кад нешто зацрта нема назад": Рада Манојловић покушала да убеди Милана Станковића да се не замонаши

Рада Манојловић сматра да ће се Милан тешко одрећи овоземаљског живота

1700984448_Foto-Ataimages.rs-Milan-i-Rada.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Рада Манојловић открила је непознате детаље о свом животу, па проговорила о односу са Миланом Станковићем, са којим је својевремнео била у љубавној вези.

- Ја сам од малена знала шта ћу да будем, никада нисам размишљала да се склоним са стране, посветим кући, деци, мужу. Само ме је занимало да радим. Нисам себе видела у тим породичним водама. Чини ми се да и није било те каријере, да ја као особа нисам била спремна за бригу о детету и посвећеност неком другом. Ако ми је суђено, десиће се била спремна или не. Ја бих волела да се то деси. Прво бих волела да издам албум, па да се деси тај неки господин, па онда...Много ја тражим и очекујем од наредне године - открила је Рада, па признала да ли чезне за љубављу:

- Наравно да чезнем и наравно да ми то треба, љубав, загрљај, као и сваком нормалном. Тек ове године имам осећај да сам преузела живот у своје руке - рекла је Рада, па се осврнула на однос са Миланом Станковићем.

- Много јуди ми каже, реци му да не иде, као да ја ту могу нешто да урадим. Ја причам, али то је као да причаш ветру, то је толико тврдоглаво да је немогуће. Он је стварно свој, кад нешто зацрта нема назад. Он сада схвата колико је интересантан и колико га људи воле, тако да не верујем да ће се тако лако одрећи овоземаљског живота и да ће се замонашити.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas