Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛУМИЦА

Лидија Вукићевић новом фотографијом ЗАПАЛИЛА Инстаграм: Погледајте струк ове жене! (ФОТО)

Позната глумица, Лидија Вукићевић, важи за једну од најлепших и најзгоднијих жена са наше глумачке сцене.

1617788615_Lidija-Vukicevic.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / vukiceviclidija
Oglas

Памтимо је из бројних домаћих серија и филмова када је била на почецима своје каријере и још од тада је мамила уздахе својом појавом.

Од тих дана, па до данас, Лидија Вукићевић је остала иста, прелепа, презгодна и са препознатљивом коврџавом, црном косом и фризуром.

Прочитајте још: Шта се десило с Милицом Тодоровић?! Преко ноћи променила ЛИЧНИ ОПИС, пљуште коментари ОСУДЕ (ФОТО)

Данас је гледамо у популарној домаћој серији у којој глуми министарку Милевицу, а оно што одушевљава све оне који је воле и прате, јесте њен невероватан изглед.

За прелепу глумицу као да је време стало!

Лидија је веома активна на друштвеним мрежама и неретко своје пратиоце обрадује изазовним фотографијама.

Недавна објава покупила је мноштво коментара и лајкова, а на фотографији је Лидија у црној мајици и карираним панталонама и са црним наочарима за сунце. 

Прочитајте још: Ево како изгледа ПРЕЛЕПО ИМАЊЕ и ЛУКСУЗНА ВИКЕНДИЦА где се башкаре Слобода и Војин (ВИДЕО/ФОТО)

Извајана фигурна и танак струк ове глумице, одушевили су све. А сви коментари су у суперлативу.

А она је написала кратко: "Када у себи носиш радост, за срећу ти и није потребно више осим Сунца, клупе и чистог неба, ја ТАКО!"

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas