Oglas
· · Komentari: 0

Evo kako izgleda PRELEPO IMANJE i LUKSUZNA VIKENDICA gde se baškare Sloboda i Vojin (VIDEO/FOTO)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković već godinama žive u Beogradu, a svoj mir često potraže u vikendici u Čortanovcima.

1617776043_boba-i-vojin.JPG
Oglas

Slavni glumački par Vojin i Sloboda Ćetković koji u pauzama između snimanja uglavnom vreme provode na velelepnom imanju u Čortanovcima, svoj dom sebično čuvaju od radoznalih pogleda.

Tokom karantina usled pandemije najviše vremena provodili su upravo u vikendicu pa je Sloboda neretko na Instagram profilu kačila slike iz njihove oaze mira.

Iako Sloboda i Vojin svoje "parče mira" sebično čuvaju od radoznalih pogleda, ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno ih je pratila do njihove vikendice sa pogledom na Dunav.


Tokom leta, Sloboda je podelila nekoliko fotografija, koje su otkrile da imanje poseduje i bazen na kome porodica rado uživa i provodi dane, kada su svi na okupu.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas