Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАЈА ОСТОЈИЋ: Жалим што се нисам удала за Ђолета Ђоганија! Бринуо би о мени

"ОНА ЈЕ била у то време најбоља. Лепа и млада, баш сам пратио њен рад, био сам одушевљен њом. Међутим, тада се појавила Весна и ја сам њу изабрао."

1696023881_78460_djole-djogani-katarina-kaja-ostojic-foto-ata-images_ig.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Катарина Каја Остојић музиком се бави професионално од 2006, када је објавила албум "Незнанка" и тако се представила јавности. Али мало је познато да је управо она требало да буде певачица групе Ђогани након што је бенд напустила Слађа Делибашић и развела се од Ђолета.

Остојићева се тада о свему договорила с Ђолетом и скоро да су почели сарадњу, да би се он у последњем моменту предомислио и понудио Весни Тривић да она буде певачица. Остало је познато.

Са ове дистанце Каја сматра да би она и као музички извођач, али и са емотивне стране, била доста успешнија да је постала певачица групе Ђогани и да је којим случајем, баш као и Весна, касније с Ђолетом ступила у брак. О томе је говорила пре неколико дана у емисији "Ами Џи шоу", где су је водитељи питали да ли јој је жао што није постала део Ђоганија.

- Да, превише ми је жао. Да сам ја постала певачица те групе, била бих удата за Ђолета и сад би неко дефинитивно бринуо о мојој каријери и о мени јер сам ја сама бринула и о каријери и о себи. А да сам с њим, не бих имала паузе и проблеме које сам правила - рекла је певачица кроз смех.

На те Кајине речи Ђоле је имао спреман одговор.

- Мислим да да. Она је била у то време најбоља. Лепа и млада, баш сам пратио њен рад, био сам одушевљен њом. Међутим, тада се појавила Весна и ја сам њу изабрао. Такви уметници који знају само да певају, њима фали човек који ће да их води кроз живот. Каја је добра певачица, нема ту шта. Да је стварно била са мном, она би била пажена и мажена и добра као Весна јер, иако ја контролишем Весну, исто тако јој дајем простора да се сама изгради - казао је он и додао да је с несуђеном чланицом своје групе у сјајним односима.

- С Кајом кад се сретнем, увек се лепо испричамо. Познајемо се дуго, знам и њену породицу, тако да, ето, захваљујем јој се на овом коментару, шта друго да кажем - поручио је Ђоле.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas