· · Коментари: 0
да ли сте је препознали

Како 28 година касније изгледа ћерка "Полицајца са Петловог брда": Чувена Тања не бави се више глумом (ФОТО)

Обожавали смо је у улози Тање, ћерке чувеног Бошка Симића

1647506610_policajac.png
Фото:Принтскрин/Yоутубе/ ДомациФилмовиТв

Серија "Полицајац са Петловог брда" емитовала се током 1993. и 1994. године. Сви смо пратили авантуре полицајца Бошка Симића и петоро његове деце. Главну улогу тумачио је Љубиша Самарџић, а једну од три његове ћерке - Тању, тумачила је глумица Тијана Вукотић.

Прочитајте још: Елегантно, софистицирано и дамски: Стајлинг Емине Јаховић инспирација свакој жени (ФОТО)

Занимљиво је да је Тијана имала само 11 година када је дошла на аудицију и почела да снима серију, а о томе је једном дала изјаву:

- Имала сам 11 година када смо снимили првих шест епизода, а 13 током снимања следећих шест. Сећам се снимања те серије и дан данас са великим задовољством. Ваљда ти је, када си клинац, све занимљиво и лепо. Не мораш баш често у школу, сви ти гледају кроз прсте јер радиш веома важан посао, а ти се заправо невиђено зезаш са филмском екипом и уживаш у потпуној слободи. Чак ми ни напорни моменти, као што су били снимање до зоре или смрзавање у Карађорђевом парку на минус 200 никад нису сметали. Конкретно, најрадије се сећам путовања. Прво путовање је био одлазак са целом екипом на Копаоник. Скијали смо и купали се у базену по цео дан - шта више једно дете које одраста у Србији 90-их година може да пожели?

О најзанимљивијимим моментима са снимања и тадашњем животу, Тијана је додала:

- Омиљена занимација нам је била мој фејк гипс, наместим га на ногу, па базамо по хотелу и снимамо фаце пролазника који мисле да сам је заиста сломила. Невероватно, али ме после скоро двадесет година људи још увек питају да ли сам је заиста сломила! Ево свима овом приликом одговарам - наравно да нисам! После тога смо на лето отпутовали и у Будву на море, како би снимили последњу епизоду тог првог серијала. Из ове перспективе, све ми се то чини као да је била једна велика екскурзија. И поред свега, мени је ипак најдража прва епизода у другој сезони са коњем, јер је сценариста написао посебно за мене. Због те епизоде сам ишла у школу јахања и често боравила на хиподрому. И заиста сам чистила шталу и обожавала свог коња. Тај део глумачког посла је била чиста уживанција. Осим чишћења штале.

Тијани је ово била једина улога у животу, а мало ко зна да је једно време боравила у иностранству. Одлучила се за другачији животни позив, па је сада, веровали или не, ветеринар! Она се пре неколико година остварила у улози мајке, а данас изгледа тотално другачије.

Да ли бисте је препознали данас?

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.