Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како изгледа СОБА Биковићевог сина? Мали Василије ужива у бајковитом окружењу (ФОТО)

Милош Биковић и Ивана Малић постали су родитељи у јануару, а од тада са својим наследником уживају сваки дан

1710066247_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-ivanamalic_.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - иванамалиц_
Oglas

Милош Биковић и Ивана Малић уживају у улози родитеља, а беба Василије има предиван кутак у заједничком дому.

Милош Биковић и његова изабраница Ивана Малић недавно су постали родитељи дечака ког су назвали Василије, а беба се родила у јануару 2024.

Популарни глумац не крије како се сналази у новој улози, другачијој од свих досадашњих, а лепа мама такође показује како сада изгледа њен живот.

Уз бебу су дошле и оне најслађе животне промене, а Ивана повремено фотографијама показује како изгледа њена свакодневица са бебом Василијем, који пуни два месеца.

Они су у свој дом додали оне најлепше детаље, те је сада стан потпуно подређен беби и њеним потребама.

Како изгледа кутак за бебу Иване и Милоша Биковића

Соба малог Василија је на светлом месту, а његов креветац покрај прозора. Бебин кутак има свој овални креветац, плаву плетеницу, која служи као оградица, а ту је и неизоставни детаљ за бебе изнад кревеца: музичка вртешка, а Василијева се састоји од месеца и звездица.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - иванамалиц_

"Моја љубав", написала је Ивана уз фотографију бебе која ужива у свом кревецу.

Она и иначе ових дана показује колико ужива у улози маме, па је на једној од претходних објава поделила како изгледа њена дневна рутина с малим Василијем: од храњења, преко спавања, до шетњи поред реке уз кафу.

Предивни детаљи из дома Биковића

Осми март у дому Биковића обележен је на посебан начин, па је, тако, новопечена мама Ивана добила прелепе поклоне у виду цвећа.

Ивана је на Инстаграму показала најлепше букете, које је одмах ставила у вазе и тако ће им красити дом, а сигурно је да је бар неки, ако не и сви, дошао од њеног Милоша.

"Пролеће је ту", написала је Ивана.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas