· · Коментари: 0

КАКО ЈЕ БИВШИ МУЖ ИНДИРИ РАДИЋ УЗЕО СИНА: "Хтела сам да умрем, сакрио га негде у Босни - урадио је то мимо одлуке суда"

Певачица Индира Радић су у последње време ретко појављује у јавности, далеко од очију медија живи повученим, породичним животом, а остварила се и у улози баке која јој и те како прија.

1679914605_Indira-Radic-foto-ATA-images-YT-printscreen.jpg
Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Индира Радиц Оффициал

Како своју приватност не жели да дели на тацни, мало је познато да је још како двадесетпетогодишњакиња на свет донела сина Северина, док је бивши муж Индире Радић и данас права мистерија за јавност.

Да је деведесетих година прошла кроз веома тежак животни период открила је својевремено у једном интервјуу за домаће медије, а тема које се дотакле управо је бивши муж Индире Радић чији је идентитет непознат, а са којим се након развода борила око старатељства за сина којег је он одвео, те је једва успела да га врати.

 

- Мој живот, поготово у том периоду, био је пун трња, изазова, искушења, суза, туге, бола. Ишла сам и борила се као морепловац. Да сам била слабић и кукавица, не бих опстала. Мој бивши је сам узео дете, тад сам хтела да умрем. Када је завршено суђење и у Босни и у Србији, син је припао мени - рекла је певачица у својој исповести тада и објаснила шта је пресудило да му, после свега, опрости:

- Мој бивши муж није који моли, иначе да јесте и даље бисмо били у браку и били бисмо заједно. Пошто нас је наш син повезао у периоду када је он већ постао одрастао човек, када је хтео да се ожени, онда смо се ми нашли као родитељи и ту сам ја наравно преко свега прешла. Сама сам себи рекла, не могу да заборавим, али јесам заборавила. Најважније да је мој син велики одговорни мушкарац, који брине о породици, један диван човек, и поносна сам на њега. Он има дивну женицу која је дошла из Русије и пресрећна сам што могу да кажем да сам добила ћерку коју сам одувек желела - испричала је Индира за домаће медије.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.