· · Komentari: 0

KAKO JE BIVŠI MUŽ INDIRI RADIĆ UZEO SINA: "Htela sam da umrem, sakrio ga negde u Bosni - uradio je to mimo odluke suda"

Pevačica Indira Radić su u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti, daleko od očiju medija živi povučenim, porodičnim životom, a ostvarila se i u ulozi bake koja joj i te kako prija.

1679914605_Indira-Radic-foto-ATA-images-YT-printscreen.jpg
Foto: ATA images, Jutjub printskrin/Indira Radic Official

Kako svoju privatnost ne želi da deli na tacni, malo je poznato da je još kako dvadesetpetogodišnjakinja na svet donela sina Severina, dok je bivši muž Indire Radić i danas prava misterija za javnost.

Da je devedesetih godina prošla kroz veoma težak životni period otkrila je svojevremeno u jednom intervjuu za domaće medije, a tema koje se dotakle upravo je bivši muž Indire Radić čiji je identitet nepoznat, a sa kojim se nakon razvoda borila oko starateljstva za sina kojeg je on odveo, te je jedva uspela da ga vrati.

 

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni - rekla je pevačica u svojoj ispovesti tada i objasnila šta je presudilo da mu, posle svega, oprosti:

- Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela - ispričala je Indira za domaće medije.

(Story)

BONUS VIDEO:

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.