Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како је Маринко Роквић поделио имовину? Погледајте да ли је у ТЕСТАМЕНТУ било места за ванбрачног сина

Маринко Роквић је пре смрти одлучио да напише тестамент у ком је поделио своју имовину

1707144342_Foto-Ataiamges.rs-Shuttertsock-Printscreen-Instagram-nikolarokvic.jpg
Фото: Атаиамгес.рс, Схуттертсоцк, Принтсцреен/ Инстаграм - николароквиц
Oglas

Када је у новембру 2021. године изгубио животну битку, један од наших највољенијих певача Маринко Роквић иза себе је оставио неутешну супругу и двојицу синова из брака са Славицом, Николу и Марка, али и још једног наследника Дарија којег је добио у ванбрачној заједници, те је многе занимало како ће гласити тестамент Маринка Роквића, те како ће његова имовина бити расподељена.

Будући да је до последењег дана он бринуо о својој породици и да је познат као веома посвећен супруг и отац, када је сазнао да је болест узнапредовала, певач је поред жеље да их материјално обезбеди, имао огромну жељу и да његова деца живе у миру и слози, те заправо тестамент Маринка Роквића није ни написан.

Он је одлучио да имовину расподели на равне части синовима и својој дугогодишњој животној сапутници сматрајући да је то најправедније.

- Маринко је с једне стране био велики враголан, а с друге велики господин, али породица му је била на првом месту. Синове никад није раздвајао. Сву тројицу је неизмерно волео - испричала је певачица блиска са Роквићима и додала:

- Пружио им је све што је могао, а оно што је стекао током живота и богате каријере поделио је на равне части. Ниједан син није закинут, што би се рекло, ни за љубав, пажњу, а ни за некретнине и финансије које је оставио иза себе.

- Он је био свестан да је болест опасна и да узима маха, па је с децом отворено разговарао о свему и уз договор су расподелили да сви у породици буду задовољни. Није желео да оде а да за собом остави синове који ће да се свађају око имовине. Видели сте да је како доликује испраћен на вечни починак, верујте, то је и заслужио - рекао је својевремено поменути извор, пише Стори. 

По свему судећи тестамент Маринка Роквића није био неопходан када је реч о овој породици будући да је певачева супруга истог става. Она је доста заслужна за добар однос међу браћом, увек је инститирала на њиховом виђању и блискости, а Дарија је сваки пут по доласку из Америке дочекивала као свог сина.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas