Oglas
· · Komentari: 0

Kako je Marinko Rokvić podelio imovinu? Pogledajte da li je u TESTAMENTU bilo mesta za vanbračnog sina

Marinko Rokvić je pre smrti odlučio da napiše testament u kom je podelio svoju imovinu

1707144342_Foto-Ataiamges.rs-Shuttertsock-Printscreen-Instagram-nikolarokvic.jpg
Foto: Ataiamges.rs, Shuttertsock, Printscreen/ Instagram - nikolarokvic
Oglas

Kada je u novembru 2021. godine izgubio životnu bitku, jedan od naših najvoljenijih pevača Marinko Rokvić iza sebe je ostavio neutešnu suprugu i dvojicu sinova iz braka sa Slavicom, Nikolu i Marka, ali i još jednog naslednika Darija kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici, te je mnoge zanimalo kako će glasiti testament Marinka Rokvića, te kako će njegova imovina biti raspodeljena.

Budući da je do posledenjeg dana on brinuo o svojoj porodici i da je poznat kao veoma posvećen suprug i otac, kada je saznao da je bolest uznapredovala, pevač je pored želje da ih materijalno obezbedi, imao ogromnu želju i da njegova deca žive u miru i slozi, te zapravo testament Marinka Rokvića nije ni napisan.

On je odlučio da imovinu raspodeli na ravne časti sinovima i svojoj dugogodišnjoj životnoj saputnici smatrajući da je to najpravednije.

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo - ispričala je pevačica bliska sa Rokvićima i dodala:

- Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

- On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio - rekao je svojevremeno pomenuti izvor, piše Stori. 

Po svemu sudeći testament Marinka Rokvića nije bio neophodan kada je reč o ovoj porodici budući da je pevačeva supruga istog stava. Ona je dosta zaslužna za dobar odnos među braćom, uvek je institirala na njihovom viđanju i bliskosti, a Darija je svaki put po dolasku iz Amerike dočekivala kao svog sina.

(Republika)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas