Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како је све кренуло низбрдо? Некада звезда серије ''Бејвоч'' а данас бескућница, открила кога криви за своју злу судбину (ФОТО)

Бивша манекенка, поново је виђена како претура по контејнерима на улицама Лос Анђелеса

1684920134_NASLOVNA-GLUMICA.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Лони Вилсон (40) некада је изгледала као фатална плавуша са плажа Калифорније, и имала је успешну глумачку каријеру и згодног мужа. А онда се нешто десило, те се њен живот окренуо за 360 степени, па данас изгледа непрепознатљиво док у прњама, кратке косе и испијеног лица, лута улицама Холивуда у потрази за храном.

Фото: Профимедиа

Она је за своју невољу окривила ''оштри''развод од бившег мужа и колеге из серије ''Бејвоч'' Џеремија Џексона.
Пар се развео 2014. након брака од две године. А од тада, Лони нема где да спава, нити шта да обуче и једе, па је виђена како пуши цигарете на улици, тражи храну поред колица пуних ствари, а на њеном телу су видљиве модрице.

Фото: Профимедиа

Проблематична бивша звезда, окривила је свог мужа за овакву судбину. У интервјуу који је дала овог месеца, упитана је где је њен живот кренуо по злу, на шта је одгворила:

"Мој бивши муж. Удаја. Барем сам се развела", одговорила је. "Смислио је све да ми то уради."

Она је још открила да је Џексон покушао да је задави у физичкој свађи, када су обоје били у алкохолисаном стању. Да њена прича није далеко од истине, сведочи и то што се касније огласила једна од бивших Лониног некадашњег супруга, Синди Ковацс, која је прокоментарисала за британски таблоид, да је глумац одбио да помогне бившој жени након што су се развели 2014. године.

- Веома је тужно то што се догодило Лони и што никада није добила помоћ која јој је била потребна - рекла је Синди, и додала да јој је мука од начина на који се Џексон понашао према њој.

Лони је била удата за Џеремија од 2012. до 2014. године, а затим је нестала 2018. године када су пријатељи покушали да је наговоре да оде у клинику за одвикавање, како би се позабавила менталним проблемима и зависношћу од кристал мета. Њен брак је пропао након низа свађа, а након последњег сукоба, Џереми ју је напао, а Лони је завршила изгребана и у модрицама, са два сломљена ребра.

Фото: Профимедиа

Виллисон се потом запослила као асистенткиња у центру за пластичну хирургију у Лос Ангелесу, а онда је 2016. године доживела нервни слом и добила отказ, а затим изгубила кућу.

Неко време је радила и као инструктор фитнеса и красила насловнице неких часописа, али све је пошло по злу због менталних проблема које има. Почела је поново да се дрогира и од тада се борила са зависношц́у од мета и алкохола и бавила се проблемима менталног здравља. Након тога завршила је на улици, а све до 2020. није се могла нигде видети. Многи су се питали и како је могуће да јој пријатељи или породица не помогну, али је Лони и на то одговорила.
- Чак и ако бих могла да затражим помоћ, нико не може много да учини... Ударила ме је струја пре него што сам пре девет месеци постала бескућница, па не могу да останем у једном месту - испричала је недавно и додала:

- Не могу да живим у згради, не могу да живим у дому, не могу нигде да живим, јер морам стално да се крећем.

Додала је:

- Нећу да забрљам туђи живот јер су то други људи урадили мени, једноставно морам да сачекам и видим шта ће се догодити како време буде одмицало, закључила је.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas