Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Некада успешна манекенка, а данас бескућница: Шта јој се догодило? (ФОТО)

Сећате се Лони Вилсон?

1664779212_profimedia-0710817957.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Нове фотографије Лони Вилсон су аларманте. Тешка животна прича некадашње глумице и модела прати се годинама, било је наде да ће јој неко помоћи да врати живот на колосек, али ове слике кажу да је ситуација, нажалост, непромењена па још и гора у односу на раније фотографије.

На новим сликама из Калифорније Лори Вилсон изгледа потпуно исцрпљено док тражи храну по контејнерима.

Прича о Лони Вилсон доказ је колико се живот може преокренути. Некадашња холивудска звезда суочила се оном најсуровијом страном реалности.

Прочитајте још: Објављена прва фотографија након што је краљ Чарлс Трећи преузео трон: "Фантастична четворка" (ФОТО)

Лони Вилсон важила је за краљицу модних писта, а популарност јој је доносила милионе долара. Бивши модел за купаће костиме и супруга звезде "Чувара плаже" Џеремија Џексона сматрала се и једном од најатрактивнијих жена света.

Наравно, ништа страшно што је изгубила "титуле" светске лепотице и познатог модела, али је страшно то што је упала у замку порока и остала без крова над главом.

Лони се борила са зависношћу од наркотика, а на двогодишњи брак са Џеремијем ставила тачку 2014. Пре две године први пут су се у јавности појавиле фоотграфије ње како тражи храну по контејнерима у Лос Анђелесу, босонога и изнуреног лица. Ни налик оној жени коју смо гледали на насловим странама.

Прочитајте још: Да ли знате о којој певачици је реч? Повукла се са музичке сцене и променила професију: Сазнала је да има неизлечиву болест и данас изгледа потпуно другачије (ФОТО)

- Нисам разговарала са Џеремијем. Не желим да разговарам са својим пријатељима. Иде ми сасвим добро. Не желим да ми било ко помаже... Немам мобилни телефон. Имам храну и место за спавање. Ту и тамо добијем нешто новца, а хране има у кантама и у близини продавница. Има доста тога - рекла је раније за британски "Сан".

Суноврату Лони Вилсон допринео је и губитак посла у клиници за пластичну хирургију где је радила као асистент, била је кратко запослена као трговац некретнинама, али није добијала плату.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas