Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
крах везе

Кање Вест СТАВИО ТАЧКУ на романсу: Репер раскинуо оставио девојку након месец дана

Најновије турбуленције и заокрети у животу Кање Веста.

1644920955_4025c9269a88382f823c2cfe5274dda3ed6ea35f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Након само месец дана од кад је јавност сазнала за њихову везу, Кање Вест и Џулија Фокс одлучили су да је окончају. Џулија Фокс рекла је у понедељак да није узнемирена због њиховог разлаза. Глумица је додала да су остали  у 'добрим односима' и да сада планира да напише књигу.

Подсећамо, Кање и Џулија су се први пут срели на новогодишњој ноћи у Мајамију.

Прочитајте још: ДУШКО ПОСЛАО 1001 РУЖУ! Јелена Карлеуша од јутрос поново обасута цвећем, а у позадини се налази он (ФОТО)

Џулија је изазвала праву пометњу рекавши да никада није била заљубљена у репера. Она је на свом инстаграм сторију поделила своју белешку у којој наводи Сви бисте волели да сам јако узнемирена! Медији би волели да насликају мене као тужну усамљену жену која сама плаче у авиону, али то НИЈЕ ТАЧНО!! Ову белешку  завршила је речима да уколико фанови желе да сазнају целу причу, мораће да чекају да изађе њена књига - преноси Даилyмаил.

Прочитајте још: Дејвид и Викторија Бекам МУКУ МУЧЕ СА КУЋОМ: Платили је милионе, а тераса само што се не сруши! (ФОТО)

С друге стране, многи фанови Кање Веста сматрају да је ова кратка веза била одвлачење пажње и да познати репер жели да се помири са Ким Кардашијан. На то наводе његови постови који су препуни мржње према новом дечку Ким Кардашијан - Питу Дејвису.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas