Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Као дете обожавала сам музику Емине Јаховић": Едита Арадиновић открила мало познате детаље о животу, каријери и колегама- "Имам велику жељу да се удам"

Певачица је испричала и да је као мала желела силно да упозна Дина Мерлина

1690282353_aerodrom_14052023_0004.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Едита Арадиновић, једна је од наших најпопуларнијих млађих извођача. У емисији „Goca show“ на K1 телевизији, открила је каквог партнера прижељкује, због чега се дружи углавном са доста старијим другарицама, али и како је дошло до сарадње са Емином Јаховић.

Како истиче, сарадња је дошла у правом тренутку, када је Едита изашла из групе „Министарке“ и није знала како ће и шта даље.

- Као дете обожавала сам њену музику. Била ми је велика част када ме је позвала и питала за дует. У том периоду сам изашла из Министарки и била сам на нули. Нисам имала план како ћу даље. Расплакала сам се од среће. Иако се то није у том моменту догодило, нисам се обесхрабрила, већ сам била убеђена да ће до тога доћи. Догодило се када је радила свој беаутy пројекат. Звала ме да отпевамо ту песму, која ми се јако допала – каже Едита.

Иако је млада, Едита је у поменутој емисији открила да би јако волела да се оствари у улози мајке

- Имам велику жељу да се удам и да се остварим као мајка. Васпитана сам тако, да сам вредна у кући, да завршавам своје обавезе, да будем предана мушкарцу са којим сам у вези. Нисам нека ландара. Због тога често имам утисак, да је моја душа много стара – каже пева;ица и открива где себе види за десет година.

- Ја сам луцидна по тим неким ставовима, као да некада имам више особа у себи. Могу себе за десет година да видим саму и са великом успешном каријером, јер не бих сигурно рађала себи или некоме дете, зато што то тако треба, али могу да се видим и као успешну мајку и предану жену – испричала је.

Млада и атрактивна певачица каже да је раније сазрела јер се углавном дружи са особама које су доста старије од ње.

- Имам другарице које су доста старије од мене. Волим код њих ту мирноћу. Оне ме разумеју за разлику од моје генерације. Јако волим што не морам пуно да објашњавам и комуницирамо и када ћутимо.

Едита истиче да је у везама увек била доминантна и да је због тога увек она била та која је остављала партнере

- Раније сам увек била доминантна у вези, што уопште није добро. Сваког момка сам ја остављала, никада нисам била остављена и нисам патила. Можда зато што сам ја дубоко у себи знала, да ако дође до раскида, да нећу преживети и онда сам ја то у својој глави намештала боље ја него он. Никада раније нисам пристајала на компромисе – објашњава  и додаје да је у том периоду била веома љубоморна.

- Умела сам да му полупам стан, аутомобил и бацила сам му све ствари кроз прозор.

Од тог периода, много се променила и више није „болесно“ љубоморна, а спремна је и на компромисе.

- Врло је важно да у сваком односу будеш потпуно искрен. Спремна сам да склањам чарапе за њим, да га пустим да игра игрице, да изађе са друштвом. Доста сам толерантнија. Такође, ја сам исто луда и имам своје мане. Када видиш колико он мора да истрпи и да упркос свим твојим манама те такву воли, то је оно што мене испуњава. Ја не могу да живим ако нисам вољена.

„Уходила сам Дина Мерлина“

Едита је у емисији Гоце Тржан, испричала анегдоту са концерта Дина Мерлина, ког је силно желела да упозна, али је обезбеђење спречило у томе.

- За мој рођендан је имао концерт у Крагујевцу. Отишла сам са Немањом Антонићем. Када смо стигли тамо покушала сам да се искрадем и да му уђем у бекстејџ, пошто је био близу. Кренем да уђем, требало ми је буквално метар, само да му махнем, али ме је обезбеђење пресрело и вратило назад – присетила се.

Бонус видео:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas