Oglas
· · Komentari: 0

"Kao dete obožavala sam muziku Emine Jahović": Edita Aradinović otkrila malo poznate detalje o životu, karijeri i kolegama- "Imam veliku želju da se udam"

Pevačica je ispričala i da je kao mala želela silno da upozna Dina Merlina

1690282353_aerodrom_14052023_0004.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Edita Aradinović, jedna je od naših najpopularnijih mlađih izvođača. U emisiji „Goca show“ na K1 televiziji, otkrila je kakvog partnera priželjkuje, zbog čega se druži uglavnom sa dosta starijim drugaricama, ali i kako je došlo do saradnje sa Eminom Jahović.

Kako ističe, saradnja je došla u pravom trenutku, kada je Edita izašla iz grupe „Ministarke“ i nije znala kako će i šta dalje.

- Kao dete obožavala sam njenu muziku. Bila mi je velika čast kada me je pozvala i pitala za duet. U tom periodu sam izašla iz Ministarki i bila sam na nuli. Nisam imala plan kako ću dalje. Rasplakala sam se od sreće. Iako se to nije u tom momentu dogodilo, nisam se obeshrabrila, već sam bila ubeđena da će do toga doći. Dogodilo se kada je radila svoj beauty projekat. Zvala me da otpevamo tu pesmu, koja mi se jako dopala – kaže Edita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by edita (@editaaradinovic)

Iako je mlada, Edita je u pomenutoj emisiji otkrila da bi jako volela da se ostvari u ulozi majke

- Imam veliku želju da se udam i da se ostvarim kao majka. Vaspitana sam tako, da sam vredna u kući, da završavam svoje obaveze, da budem predana muškarcu sa kojim sam u vezi. Nisam neka landara. Zbog toga često imam utisak, da je moja duša mnogo stara – kaže peva;ica i otkriva gde sebe vidi za deset godina.

- Ja sam lucidna po tim nekim stavovima, kao da nekada imam više osoba u sebi. Mogu sebe za deset godina da vidim samu i sa velikom uspešnom karijerom, jer ne bih sigurno rađala sebi ili nekome dete, zato što to tako treba, ali mogu da se vidim i kao uspešnu majku i predanu ženu – ispričala je.

Mlada i atraktivna pevačica kaže da je ranije sazrela jer se uglavnom druži sa osobama koje su dosta starije od nje.

- Imam drugarice koje su dosta starije od mene. Volim kod njih tu mirnoću. One me razumeju za razliku od moje generacije. Jako volim što ne moram puno da objašnjavam i komuniciramo i kada ćutimo.

Edita ističe da je u vezama uvek bila dominantna i da je zbog toga uvek ona bila ta koja je ostavljala partnere

- Ranije sam uvek bila dominantna u vezi, što uopšte nije dobro. Svakog momka sam ja ostavljala, nikada nisam bila ostavljena i nisam patila. Možda zato što sam ja duboko u sebi znala, da ako dođe do raskida, da neću preživeti i onda sam ja to u svojoj glavi nameštala bolje ja nego on. Nikada ranije nisam pristajala na kompromise – objašnjava  i dodaje da je u tom periodu bila veoma ljubomorna.

- Umela sam da mu polupam stan, automobil i bacila sam mu sve stvari kroz prozor.

Od tog perioda, mnogo se promenila i više nije „bolesno“ ljubomorna, a spremna je i na kompromise.

- Vrlo je važno da u svakom odnosu budeš potpuno iskren. Spremna sam da sklanjam čarape za njim, da ga pustim da igra igrice, da izađe sa društvom. Dosta sam tolerantnija. Takođe, ja sam isto luda i imam svoje mane. Kada vidiš koliko on mora da istrpi i da uprkos svim tvojim manama te takvu voli, to je ono što mene ispunjava. Ja ne mogu da živim ako nisam voljena.

„Uhodila sam Dina Merlina“

Edita je u emisiji Goce Tržan, ispričala anegdotu sa koncerta Dina Merlina, kog je silno želela da upozna, ali je obezbeđenje sprečilo u tome.

- Za moj rođendan je imao koncert u Kragujevcu. Otišla sam sa Nemanjom Antonićem. Kada smo stigli tamo pokušala sam da se iskradem i da mu uđem u bekstejdž, pošto je bio blizu. Krenem da uđem, trebalo mi je bukvalno metar, samo da mu mahnem, ali me je obezbeđenje presrelo i vratilo nazad – prisetila se.

Bonus video:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas