Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕВРОВИЗИЈА

Карлеуша искрена о Хуррицане и Еуросонгу: "Наше девојке су биле ТОП и ја их обожавам, али..."

Јелена Карлеуша позната је по директности и искрености изнела је мишљење о нашим представницама, саставу Хуррицане и целокупној организацији.

1621780006_38d605262630e1e8a40a867a50f5e46a5413afd4.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Синоћ је у Ротердаму одржано финале Евровизије 65. по реду. Италијански предсвник, рок бенд Манескин, на челу са Дамианом Давидом однели су победу.

- Девојке из групе Хуррицане су дале све од себе да достојно представљају Србију и ја им од свег срца честитам. Браво девојке! - одмах је честитала певачица и додала мишљење о томе шта тражи Европа.

Прочитајте још: Марија Шерифовић слетела у Србију и искрено проговорила о Евровизији: Ово је био њен фаворит, а ево шта мисли о италијанском представнику

- Нажалост, као што сам и предвидела, правила игре на европској сцени су ипак мало другачија и то мора да нам буде јасно. Тражи се концепт, тражи се порука, тражи се поп арт, храброст, нова врста цоол-а, тражи се оно што Балкан не осећа и не разуме. Оно што ми волимо на овим просторима, за шта ми мислимо да "кида, грми и гори", нажалост није оно што "пали" остатак света.

Осврнула се и на некадашњу победницу Марију Шерифовић:

- Опет ћу дати пример Марије Шерифовић која је победила. Имала је концепт, поруку, храброст и била је довољно чудна да буде АРТ. О таленту и доброј песми да не говорим. Зато је победила, тад у том моменту је била нови, другачији вајб. Марији је то било природно. Марија је била личност. А победу увек односи посебна личност. Поновићу, наше девојке су биле ТОП и ја их обожавам, али по нашим локалним стандардима. Ако смо већ ишли на три рибе које играју, онакви костими су истог момента морали да се спале. Кореографија и сценски ефекти? Молим вас... - написала је Јелена Карлеуша на Инстаграму.

Прочитајте још: "Саме смо себе изненадиле, ми смо победиле": Хуррицане стигле у Београд, први утисци су невероватни (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Јелена Карлеуша

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas